Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Γι' αυτό ψηφίζω ΚΚΕ.

Ένα είναι το Κόμμα, το ΚΚΕ. Είμαστε οι μόνοι που κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση, αντιπολίτευση στην πολιτική.  

Για όσους έχουν αντίρρηση ας δούμε τι απασχολεί το ΣΥΡΙΖΑ. Καλά, το υποπόδιο της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, είναι εντελώς ανύπαρκτο, όταν δε βοηθά τη γαλάζια συμμορία. Άλλωστε περισσότερο κυβερνά ο Σημίτης παρά ο Μητσοτάκης.

Εκείνο που απασχολεί το ΣΥΡΙΖΑ είναι, αν ο Μητσοτάκης είχε προτείνει ή όχι στον Κασσελάκη να γίνει η υπουργός του! «Ναι» λένε οι ρεφορμιστές, «όχι» υποστηρίζουν οι δεξιοί.

Δε θα σχολιάσω, γιατί θα ξημερώσουμε να βρίζω και τους μεν και τους δε. Ας ρωτήσουν τον κόσμο τι τον απασχολεί περισσότερο, κι αν τους πουν αυτό, τότε εντάξει, έχουν να κάνουν με εντελώς ηλίθιους.  

Θα ρωτήσω μόνο τούτο. Ας πούμε πως ο Μητσοτάκης, όχι μόνο έκανε πρόταση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον έκανε και υπουργό. Τι θα σήμαινε αυτό, βλάκες ρεφόρμες, που τέτοια αβάντα στο Μητσοτάκη δεν την έκανε κανείς;!  

Ότι ο Κασσελάκης θα εφάρμοζε την πολιτική της ΝΔ, της ακροδεξιάς. Αυτό δηλαδή που έκανε ο Τσίπρας και γι αυτό έχασε και κάθεται πάνω τόσα χρόνια ο Μητσοτάκης. Αλλά δε δέχτηκε. Μάλιστα… 

Που διαφέρει η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση από της ΝΔ ως κυβέρνηση; Της γαλάζιας συμμορίας κλέβουν περισσότερα και διορίστηκαν όλα τα βαφτιστήρια, οκ. Εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ πέταγε ένα ψίχουλο, η ΝΔ πετάει μισό και βάζει τους ΑΡΔ να κάνουν πλύση, κι αυτό.

Όμως στην οικονομία και τα βασικά δεν έχουν διαφορά. Μνημόνιο. Υποτακτικό ναι στους τοκογλύφους, αντί για το υπερήφανο ΌΧΙ. Εγώ λοιπόν πιστεύω πως. κι αν ακόμα ο Μητσοτάκης δεν έκανε τέτοια πρόταση, θα μπορούσε να την κάνει τώρα και ο Κασσελάκης να δεχτεί χωρίς κανένα πρόβλημα!  

Το μόνο που θα άλλαζε αν είχε δεχτεί τότε ήταν πως σήμερα θα είχαμε την κουρασμένη Αχτσιόγλου για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ (άλλο τεφαρίκι αυτή) ενώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα έβριζαν το Κασσελάκη ως υπουργό του Μητσοτάκη!

Έχουμε την πιο σκληρή, φασιστική κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση. Ρουσφέτια, ρεμούλες, καταστολή, ψέματα, εργασιακά κόλαση, ακρίβεια κατοχής, ανεργία, φτώχια, εγκληματικότητα από τα καθάρματα που ξεσάλωσαν αφού έχουν πλάτες, υποχωρήσεις στο Αιγαίο και τη Θράκη, διάλυση Παιδείας και Υγείας, ένα σωρό σοβαρότατα προβλήματα. Με τι ασχολούνται;        

Γι' αυτό ψηφίζω ΚΚΕ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...