Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Ανακύκλωση σκουπιδιών

«Λοιπόν όσο και να ξενίζει αυτό που γράφω, κατά την ταπεινή μου γνώμη το σημαντικό γεγονός αυτού του ανασχηματισμού δεν είναι η τοποθέτηση Αδώνιδος στο Υγείας αλλά η τοποθέτηση της Νούμερο Ένα Φεγγαρόκρουστης στο Εργασίας. Κρατήστε το και θα με θυμηθείτε».

Καλά τα λέει ο γιατρός και θα σχολιάσουμε λίγο την ανακύκλωση σκουπιδιών, γιατί αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης δεν είναι σε καμιά περίπτωση ανασχηματισμός.

Ανασχηματισμός γίνεται για δυο λόγους. Εδώ ισχύουν και οι δύο. 

Ο πρώτος είναι πως η κυβέρνηση τα έκανε σαν τα μούτρα της κι αλλάζοντας πρόσωπα ελπίζει να δείξει στα σανοφάγα πως δήθεν κάτι αλλάζει. 

Ο δεύτερος, συμπλήρωμα του πρώτου και μάλλον σπουδαιότερο, είναι ο αποπροσανατολισμός. Μιλάνε οι πολιτικοί στους ΑΡΔ για τον ανασχηματισμό για να μην πουν για τον ανασκολοπισμό, για τα σοβαρά προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά και είναι αποτέλεσμα της καταστροφικής τους πολιτικής.   

Συνεχίζεται το πλιάτσικο με μεγαλύτερη ορμή, γίνονται και κάποιες αλλαξομιζιές για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το πάρτι. 

Η αρσενική Εύα Μπράουν έγινε υπουργός Υγείας για να δικαιωθούν τα αδιευκρίνιστα ποσά. Κάποτε θα γίνονταν κι αυτό. Ο Βασίλης Killκίλιας ξέκανε πολλούς συνταξιούχους, ο ναζιάρης Θάνατος Πλεύρης ακόμα περισσότερους κι έρχεται τώρα ο πωλητής νανογιλέκων να τους ξεκάνει όλους, να τελειώσει και το πρόβλημα με τους ηλικιωμένους, οι οποίοι σύμφωνα με το Μητσοτάκη τον Α’ τον Αποστάτη δεν πέθαιναν. Τώρα αυτό «διορθώνεται».  

Για τη Φεγγαρόκρουστη δε θα πω τίποτα, ας πουν αυτοί που θα φαγωθούν (οε - οε - οε - οε). Για να βάζει τέτοια πρόσωπα ο Χουντικούλης σημαίνει πως θα κάνουν βρώμικη δουλειά, πολύ βρώμικη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...