Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Φασίστες καλικάτζαροι!

Μια πηγή για τους καλικατζάρους είναι η Εγκυκλοπαίδεια 

«Ελληνική δοξασία (αρχαίας καταγωγής) «δαιμόνιων» που σύμφωνα με σύγχρονη δοξασία εμφανίζονται κατά το Δωδεκαήμερο (25 Δεκεμβρίου-6 Ιανουαρίου). Σύμφωνα με τη λαϊκή δοξασία τις μέρες αυτές τα «νερά είναι αβάφτιστα» και οι καλικάντζαροι βγαίνουν από τη γη για να πειράξουν τους ανθρώπους και να τους ανακατέψουν τα σπίτια, διότι είναι άτακτοι και τους αρέσουν τα παιχνίδια. Αυτοί ζουν στον Κάτω Κόσμο και τρέφονται με φίδια, σκουλήκια, κτλ… Ο λαός τους φαντάζεται με διάφορες μορφές κατά περιοχή με κοινό γνώρισμα την ασχήμια τους».

Άλλη πηγή για το παραμύθι είναι οι βουλευτές! Όχι όλοι κάποιους απίθανους που ψηφίσαν ακόμα πιο απίθανες θεούσες. Βουλευτής της Νίκης στη Βουλή «Αυτές τις μέρες ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν οι καλικάντζαροι»! 

«Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά, τους γονείς, και οι γονείς τα παιδιά! Γι' αυτό βγήκε, ξέρετε, και "το ξύλο της χρονιάς". Λοιπόν, οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους»!

Εντάξει έχουν πολλά ονόματα, εγώ όσους βαράνε γυναικόπαιδα τους λέω μαλάκες ή φασίστες. ‘Η φασιστομαλάκες. 

Πριν σχολιάσω τον «επιστήμονα» βουλευτή, να δώσω θερμότατα συγχαρητήρια σε όλα τα τρολ που τον ψήφισαν. Αυτός κι αν είναι κελεπούρι, σύντροφε Κουτσούμπα. Περιμένω την επόμενη ομιλία του, να μάθω αν η Γη κινείται, είναι επίπεδη ή κούφια που μέσα της ροκανίζουν οι καλικάτζαροι το δέντρο που την κρατάει. 

Κάποιοι θα πουν πως ο συγκεκριμένος είναι αφελής. Είναι γιατρός, άρα έχει μυαλό να σπουδάσει. Την ιατρική δεν την τέλειωσε λέγοντας ανοησίες. Ανόητοι είναι άλλοι, σίγουρα όχι αυτός. Γιατί αυτά τα ωραία τα είπε ενώ συζητούσαν το ασφαλιστικό. Δεν είναι αποπροσανατολισμός; Μπορεί. Μπορεί όμως, για να μην πάθουμε κατάθλιψη βλέποντας τι έρχεται, ο δεξιός βουλευτής να άρχισε τα ανέκδοτα.

Το κόμμα των ψεκασμένων (με αγιασμό) είναι οι «μπροστινοί» της γαλάζιας συμμορίας. Είναι οι «λαγοί», αυτοί που θα αποπροσανατολίσουν λέγοντας κουταμάρες. Θα τους πειράξει δήθεν το ροζ στη σημαία, κι όχι που ξεπουλήθηκε η χώρα στους τοκογλύφους και οι δολοφονίες. Θα τους εξοργίσει το μίνι στο ναό, κι όχι ο ρασοφόρος πελάτης του βιαστή ανηλίκων Μίχου. Άλλος πατριώτης χριστιανός αυτός. Επομένως είναι πολύ πονηροί, καθόλου βλάκες.  

Στο συγκεκριμένο θέμα τώρα. Όπως γράφουν οι πατέρες της Εκκλησίας και με διαβεβαιώνει και το διαολάκι, οι πύλες της κόλασης είναι πάντα ανοικτές, όπως ήταν στη χούντα οι δικές μας. Οπότε το ξύλο πέφτει κάθε μέρα του χρόνου. Ο μαλάκας είναι παντός καιρού και το κόμπλεξ του δε γνωρίζει αργίες και ωράρια. Μπορεί να δείρει πρωί, μεσημέρι, βραδύ, καθημερινές, αργίες, γιορτές κλπ. 

Αυτά λοιπόν που λένε οι δεξιοί κηφήνες της Βουλής είναι για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα των δικών τους, της πελατείας τους. Δεν έχουν κανένα σκοπό ν’ αλλάξουν τίποτα στραβό. Αν ήταν στο χέρι τους, θα είχαμε ακόμα δούλους. Θα έκαιγαν τις γυναίκες ως μάγισσες. Θα εκτελούσαν όσους έλεγαν πως η Γη είναι στρογγυλή και κινείται. Μεσαίωνας. Πως φεύγεις από το Μεσαίωνα; Προχωράς στον 21ο αιώνα με Επανάσταση. Αν δε φας τους φασίστες καλικάτζαρους, θα σε φάνε αυτοί. Δεν τους φτάνει το φαί σου, θέλουν κι εσένα…   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...