Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Πράγα

Φασιστοειδές άρχισε να σκοτώνει κόσμο στο Πανεπιστήμιο της Πράγας. 14 τουλάχιστο νεκροί πάνω από 25 τραυματίες. οι 10 από αυτούς σοβαρά. Ο φονιάς έπειτα αυτοκτόνησε. Είχε σκοτώσει πριν τον πατέρα του, ενώ ήταν ύποπτος και για άλλες δολοφονίες.

Αν ο παράφρονας ήταν μαυριδερός, φανατικός φασίστας, μουσουλμάνος, το ΝΑΤΟ θα είχε ήδη βομβαρδίσει κάποια χώρα. Ίσως το Ιράν, την Υεμένη, το Αφγανιστάν (πάλι). Είναι όμως χριστιανός φασίστας , οπότε τα θύματα δε θα αυξηθούν.

Κάποια άλλα φασιστοειδή βρήκαν ευκαιρία να πούνε για αστυνόμευση στα ΑΕΙ. Να μην έχουμε δηλαδή έναν επικίνδυνο, να έχουμε πολλούς που θα "εκπυρσοκροτήσει" το όπλο τους εναντίον των φοιτητών "εξοστρακίζοντας" τις σφαίρες. Είδαμε τι συμβαίνει σε όσους νεαρούς δεν αρέσουν στους μπάτσους. Εκτελούνται επιτόπου, ενώ μετά οι ΑΡΔ αναλαμβάνουν το ξέπλυμα του αίματος. 

Όποιος πυροβολεί ανθρώπους, που δεν του έκαναν τίποτα και είναι άοπλοι, είναι φασίστας, ναζί. Ας λέει ο ίδιος ή οι άλλοι φασίστες ό,τι θέλουν, τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα είναι η φασιστική τακτική και είναι σύμφωνα με τη ρατσιστική και ναζιστική ιδεολογία, που λέει πως "οι αδύναμοι πρέπει να αφανιστούν".

Οι ναζιάρες κότες δε θα χτυπήσουν ποτέ ισχυρότερους από αυτούς. Γι’ αυτό άλλωστε είναι τα τσιράκια των αφεντικών. Θα σκοτώσουν τους πιο αδύνατους, θα στραφούν κατά των μεταναστών, των αστέγων, των φτωχών. Αυτό ήταν και είναι το χαρακτηριστικό τους. Ο ρατσισμός είναι το κόμπλεξ, όπου ο άλλος ξέροντας πως είναι ο άχρηστος και τιποτένιος ο ίδιος, χτυπά φτωχούς και αδύναμους ανθρώπους, για να νιώσει πως είναι δυνατός. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...