Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Γι' αυτό τα πανηγύρια.

Στην όαση της ενημέρωσης, το Βαθύ Κόκκινο, διαβάζουμε:

«Έχουμε μείνει άναυδοι. Κάποια κυβερνητικά στελέχη τα οποία μάλιστα σιτίζονται πλουσιοπάροχα είναι στην κυριολεξία για … τα πανηγύρια».

Φυσικά αναφέρεται στην διοικήτρια του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, η οποία, την ώρα που το ΕΣΥ διαλύεται, «φρόντισε να στηθεί ένα πρόχειρο πάλκο στο οποίο μουσικοί με όργανα τους συνέβαλαν ώστε να ξεσαλώσει η παρέα της».

Πίσω φαίνονται ασθενείς να μεταφέρονται με τα φορεία.

«Ίσως να ήταν και μια ευκαιρία η νεοδημοκράτισσα να γιορτάσει την πρόσφατη τεράστια αύξηση μισθού που πήραν οι διοικητές των νοσοκομείων».

«Όταν κλαις τον άνθρωπο σου στην δίπλα πόρτα για οποιοδήποτε λόγο, αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν είναι επιτρεπτά. Ύβρις».

Ο λόγος που πανηγυρίζει το βύσμα της ΝΔ είναι ακριβώς η διάλυση του ΕΣΥ. 

Ξέρετε τι κόπο κάνουν αυτά τα αχαρακτήριστα όντα, για να πάει ο κόσμος στα ιδιωτικά νοσοκομεία; 

Το ΕΣΥ έχει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν καθημερινά μεγάλες μάχες σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες, τις οποίες ξεπερνά μόνο ο πόλεμος. 

Σκοπός κάθε διορισμένου από τη γαλάζια συμμορία είναι ακριβώς η καταστροφή του ΕΣΥ, ώστε να τα κονομήσουν οι δικοί τους ιδιοκτήτες κλινικών. 

Γιατί τι θα κάνει όποιος τα βλέπει αυτά και έχει ασθενή; Πιθανότατα θα τον πάρει από 'κει. Να λοιπόν η παγίδα. Το έκανε επίτηδες. 

Σκοπός μας είναι όχι να φύγει ένα τσουτσέκι, αλλά να σταματήσει η νεοφιλελέ πολιτική που μας εξοντώνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...