Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ψηλός, ξανθός και χριστιανός.

«Όλα έγιναν περίπου στις 5 το πρωί, όταν ένας Νορβηγός, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον αστυνομικό, αφού εκείνος προσπάθησε να χωρίσει τον Νορβηγό και τον κουμπάρο του μετά από φραστικό επεισόδιο».

«Στην αρχή έλεγαν ότι ο Νορβηγός είναι μετανάστης Τελικά είναι Νορβηγός

Μετά έλεγαν έχει μαλλιά τατουάζ κ ζει με επίδομα άρα είναι αναρχοαριστερός

Βγαίνει ο Λαμπρόπουλος στο μέγκα κ λέει ότι τσακώθηκαν επειδή ο Νορβηγός έλεγε ότι η Ελλάδα είναι μπουρδέλο σε θέματα αστυνόμευσης»

«Απολογήθηκε ο 44χρονος Νορβηγός για τη δολοφονία του αστυνομικού σε μπαρ στην Θεσσαλονίκη. Δήλωσε πως μαχαίρωσε το θύμα επειδή τον πέρασε για Πακιστανό, και τόνισε πως, αν ήξερε ότι ήταν Έλληνας, θα τον τρέλαινε στα κεράσματα».

«Όταν ο δολοφόνος είναι λίγο μαυριδερός, φτωχός μουσουλμάνος, απειλείται ο ευρωπαϊκός πολιτισμός. 

Όταν ο δολοφόνος είναι λευκός, Άρειος, ευρωπαίος, είναι η κακιά η ώρα γιατί ήταν μεθυσμένος.

Τα λέω καλά;»

«Τώρα εμένα γιατί όλο αυτό με τον αδιάφθορο μου κάνει ξεπάστρεμα?

Ήταν στο εσωτερικών υποθέσεων.

Κι αν ενόχλησε κάποιους που δεν έπρεπε;»

«Μπάτσος εκτός υπηρεσίας μαχαιρώθηκε από Νορβηγό. Ήπιε ο Νορβηγός και πήγε ο μπάτσος να τον σουτάρει απ το μαγαζάκι του και εκείνος τον έστειλε στον Σόιμπλε;»

Πολλά τα σχόλια και βέβαια για το δεξιό γίδι είναι άλλο να σε σκοτώνει λευκός παπάριος, ή μπάτσος βαφτιστήρι, κι άλλο κάποιος λούμπεν σκουρόχρωμος. 

Αν εκείνος που τσακώθηκε με το μπάτσο ήταν Πακιστανός, από κείνους που τους έφεραν δήθεν για τις ελιές, αλλά στην πραγματικότητα για να έχουν δούλους οι πλιατσικολόγοι του δημοσίου, ο μπάτσος πιθανόν να τον σκότωνε αυτός και μετά να έπαιρνε μετάλλιο από το κάθαρμα που λέγεται Μητσοτάκης.

Ο φόνος είναι έγκλημα κι αυτός που σκοτώνει λέγεται εγκληματίας, είτε είναι μπάτσος που πυροβολεί Ρομά, είτε λούμπεν. Ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας εθνικότητας, χρώματος δέρματος, μαλλιών κλπ. Όταν το αντιληφθούμε, τότε θα πολεμήσουμε πραγματικά την εγκληματικότητα. 

ΥΓ. Βεβαίως υπάρχουν και οι συνθήκες. Πχ το παιδί που σκότωσε τον πατέρα του, δεν άντεχε άλλο ξύλο. Ειδεχθές έγκλημα, εκεί υπάρχουν όμως ελαφρυντικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...