Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Να λυπηθούμε ποιους;

Η ντροπή δεν είναι επάγγελμα. Το να είναι κάποιος βασανιστής είναι ντροπή.

Το «εκτελώ διαταγές» δεν είναι άλλοθι, όσο κι αν βολεύει τον κακούργο.

ΜΑΤ: Ακόμα μια επιχείρηση εναντίον αθώων κι αδύναμων. Πέταξαν έξω από το σπίτι τους ΑΜΕΑ χριστουγεννιάτικα.

Το «χριστουγεννιάτικα» έχει σημασία για το κόμμα των θεουσών, που προσβάλλεται από το χρώμα μιας σημαίας, ενώ δεν τον πειράζουν τα εγκλήματα. Ου φονεύσεις, ρε κάθαρμα!

Τα ΜΑΤ δεν τηρούν αυτή την εντολή. Οι μπάτσοι έχουν σκοτώσει εκατοντάδες πολλά από τα θύματα τους είναι παιδιά.

Όποτε όταν ψοφάει ένας από δαύτους δε λυπάμαι καθόλου.

Όπως δε λυπούνται αυτοί, όταν χτυπάνε άγρια εργαζόμενους που ζητάνε το δίκιο τους, φοιτητές και μαθητές που διαμαρτύρονται για την άθλια κατάσταση, συνταξιούχους, ανθρώπους που αντιστέκονται στην καταστροφή του Περιβάλλοντος, όσους προσπαθούν να σταματήσουν τα κοράκια…

Ποιος ο ρόλος των ΜΑΤ; Η τρομοκρατία του λαού! Να λυπηθούμε λοιπόν ποιους; Τους τρομοκράτες; Τους πραιτοριανούς; Νιώθουν άραγε τύψεις, ντροπή;

Πέταξαν στο δρόμο μια ανήμπορη ηλικιωμένη με το παιδί της. Γιατί λέει χρωστούσε. Γιατί δεν πήγαν τότε να πετάξουν τους χαραμοφάηδες της ΝΔ από τα γραφεία. Η γαλάζια συμμορία χρωστάει μισό δις! Δεν τους πειράζει όμως κανείς μπάτσος.

Φυσικά δεν έχουμε αυταπάτες, ξέρουμε καλά τι γίνεται και το ρόλο τους.

Τρισάθλιες οι θεούσες τα δεκανίκια που αποπροσανατολίζουν δήθεν για τη σημαία για να μη δούμε τα βασικά, τα χάλια, τη ζωή που μας απομυζούν, που την έκαναν κόλαση.

Λέει το Βαθύ Κόκκινο υποκριτές οι του ΣΥΡΙΖΑ. Μα αν δεν ήταν απατεώνες, όχι απλά υποκριτές, θα είχαν τέτοια χάλια;

Ρωτάω τώρα όσους σκέφτονται λογικά. Αν έβγαινε κόμμα που ψήφιζε να μην βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι των φτωχών θα είχαμε αυτά τα αίσχη; Να λοιπόν και η ευθύνη της πλειοψηφίας. Δεν έχει σημασία αν απέχεις, ή ψήφισες καθάρματα, πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Γιατί καλές και άγιες οι κινητοποιήσεις, αλλά δεν αρκούν. Μερικές φορές πετυχαίνουν να διακόψουν ένα έγκλημα, γιατί τι άλλο είναι να πετάξεις στο δρόμο ανήμπορους; Αλλά είναι κάτι προσωρινό. Στο τέλος θα επαναληφθεί η ίδια διαδικασία με παράλληλη κινητοποίηση των ΜΑΤ για να δολοφονήσουν αργά αθώους συνανθρώπους μας.

Χρειάζεται λοιπόν ριζική αλλαγή. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μυαλό θα ακολουθούσε την πολιτική του ΟΧΙ, θα εξασφάλιζε την πρώτη κατοικία. Υποκριτές δεν ήταν προχθές που πήγαν στους μπάτσους, υποκριτές ήταν όταν έταζαν στον κόσμο πως θα σκίσουν τα Μνημόνια.

Όσο για τους ένστολους φασίστες, όταν ψοφάνε, τους λυπάμαι όσο τους Γερμανούς που «πήδαγαν» οι Σοβιετικοί στο Ανατολικό μέτωπο. Κι αυτοί διαταγές εκτελούσαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...