Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Έχουν δίκιο οι αρχιερείς.

Γράφει το διαβολάκι. 

Εναντίον του γάμου των ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας είναι το παπαδαριό. 

Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Ξέρεις τι είναι να κάνεις σεξ, κι ο άλλος μετά να σου ζητάει να τον αποκαταστήσεις; Σιγά ρε φίλε! Να πληρώνουμε το πήδημα μια ζωή; Από τη μύτη μας βγήκε ο οργασμός! 

Να υιοθετήσεις - λέει - παιδιά. Αν θέλουν οι ιερείς ανήλικα, βρίσκουν, δε χρειάζεται να υιοθετήσουν. «Σκύψε ευλογημένο, τώρα που λείπουν οι γονείς σου»… κι έβαλαν το λύκο στο σπίτι να φάει το προβατάκι.

Οι αρχιερείς έχουν δίκιο. Υπέρ του σεξ είναι, κυρίως με τεκνά, αλλά στα κρυφά, μην τους πάρουν χαμπάρι. Προσωπική ζωή ρε καθίκια. 

Όπως πάντα το ζήτημα είναι κυρίως οικονομικό. Το 2016 ο Αρχιεπίσκοπος έπαιρνε 2.600 ευρώ το μήνα. Χώρια τα «τυχερά», αυτά που δίνονται για να ευλογήσει κλπ. Αν παντρευτεί, τα χάνει! Βλάκας είναι να πετάξει τόσα φράγκα; 

Οι άλλοι επίσης παίρνουν πολλά, ενώ κάθονται και ξύνουν τα… γένια τους. Μητροπολίτης 2.210 ευρώ το μήνα. Αν έχει μεταπτυχιακό + 45, διδακτορικό 75, έξοδα παράστασης, 100 ο Αρχιεπίσκοπος, 50 ο Μητροπολίτης. Για κάνε σούμα, βάλε κι αυτά που είναι μαύρα και θα καταλάβεις γιατί είναι κατά του γάμου. Θα χάσει τόσα λεφτά; 

Θα μου πείτε «τι προσφέρουν»; Λεν παραμύθια. Άλλο τι προσφέρεις, γιατί στον καπιταλισμό δεν πάει έτσι. Αν ήταν βάση της προσφοράς, η καθαρίστρια πχ θα έπρεπε να πάρει πολύ περισσότερα από κάθε «τραγί» με ράσα.  

Οπότε δείξτε κατανόηση. Δεν είναι φασίστες, δηλαδή είναι λιγάκι, όπως είναι και πολύ υποκριτές, αλλά βασικά είναι πρακτικοί. Έχουν βρει το κόλπο, ώστε το «αίσθημα» να μην ζητάει γάμο. 

Γιατί ο γάμος κάνει στον έρωτα ότι ο μπάτσος σε ανήλικο Ρομά: Τον σκοτώνει επιτόπου! Άσε το ρασοφόρο να πηδήξει με την ησυχία του! Δε θέλει ο άνθρωπος να παντρευτεί, ούτε να κάνει παιδιά. Είδε την προκοπή όσων παντρεύτηκαν κι απόκτησαν απογόνους.

Μπορεί τα παιδιά να είναι ευτυχία, αλλά, όπως είπαμε, οι αρχιερείς έχουν παιδιά όταν και όποτε θέλουν. Γιατί νομίζετε έχουν τα ιδρύματα; Κι αν υιοθετηθούν όλα τα ορφανά, τι θα γίνει μετά; Θα περιμένουν πότε θα έρθουν τα προσφυγάκια; Θέλουν λευκή σάρκα, όχι μαυριδερή και υποσιτισμένη. Γούστα είναι αυτά, ρατσιστικά, ανώμαλα, αλλά γούστα. 

Αφήστε το άλλο: Αν δεν παρέμβουν στην προσωπική ζωή του καθενός, τι ρόλο θα παίζουν; Να το πω αλλιώς. Τι είναι ο τσοπάνης χωρίς το κοπάδι; Μια ασχολία έχουν, να λένε στο ποίμνιο τι να κάνει. Δηλαδή θέλετε να πάθουν κατάθλιψη; Νιώστε ρε! 

Οι θρησκείες γι αυτό είναι: Να σου κάνουν τη ζωή κόλαση, ώστε, όταν φύγεις από αυτό τον κόσμο, να είναι όλοι σίγουροι πως θα πας στον παράδεισο. Εκτός αν βάλουμε μυαλό, στείλουμε το ιερατείο στο διάολο και φτιάξουμε εδώ τον παράδεισο.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...