Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Κομπλεξικοί.

«Επιστολή διαμαρτυρίας λέει έστειλαν στον Μητσοτάκη 5.000 πολύτεκνοι από το Αγρίνιο, για το γάμο των ομοφυλοφίλων. 

Καμία επιστολή διαμαρτυρίας που δεν έχουν να φάνε τα παιδιά τους με τη φέτα 15€/κιλό κ το λάδι κοντά στα 20€ δεν σκέφτηκαν να στείλουν. 

Γιδοβαλκάνιοι»

Κομπλεξικοί που δεν τους ενδιαφέρει η ακρίβεια, η καταστροφή της Παιδείας και ο εκφασισμός αγανακτούν γιατί οι ομοφυλόφιλοι παντρεύονται. 

Τι τους νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι; Είναι θέμα ψυχιάτρων; Σαν τις κουτσομπόλες παλιότερα που δεν είχαν τι άλλο να κάνουν, κι ασχολούνταν με τους γείτονες.

Δεν έχουν θέματα που αφορούν άμεσα τους ίδιους να ασχοληθούν; Φαίνεται πως ξέρουν ότι είναι ασήμαντοι και προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή μας. 

Στο μεταξύ τα παιδιά τους θα είναι άνεργα ή θα δουλεύουν νυχθημερόν για ένα κομμάτι ψωμί. Τους νοιάζει; Όχι! Κόπτονται μήπως υιοθετήσουν κάποιο ορφανό οι gay. Τόσο δειλοί. Γιατί με ποιον θα τα βάλουν; Με τον ισχυρό; Με αυτόν που τους καταστρέφει τη ζωή; Όχι βέβαια! Με αυτόν που τους παίρνει. 

Πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων εκδίδουν για διορισμό. Πατρίς θρησκεία οικογένεια. Έτσι τους έμαθαν να είναι παρακράτος και παπαδαριό.

Μπορεί η θεούσα να μην έχει δεύτερο βρακί να φορέσει, να βρωμάει το χνώτο από την πείνα αλλά θα κοιτάξει τι φοράει η γυναίκα στο ναό - μη φορέσει παντελόνι κι έρθει ο 666 - κι αν νηστεύουν οι άλλοι! 

Βρε κοιτάτε τα χάλια σας κι αφήστε τον κόσμο να προχωρήσει.     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...