Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ονοματολογία.

Μάθαμε για τον νεαρό που τραυμάτισε το μπάτσο στο πόδι με μια φωτοβολίδα. Μάθαμε το όνομά του και πάρα πολλές άλλες λεπτομέρειες, μέχρι και τι πίνει, γιατί ακριβώς δεν θα αλλάξει τίποτα στη ζωή μας. Τα φασισταριά θα πέσουν πάνω στο λούμπεν για να τον λοιδορήσουν, αφού πρώτα τα ΜΜΕ παίξουν το ρόλο του ιεροεξεταστή. 

Ένας νέος 18 χρονών δήθεν φταίει για τη βία στα γήπεδα, κι όχι τα αφεντικά των ΠΑΕ και η γενικότερη πολιτική που έχουν καταστρέψει τον αθλητισμό . Ένας αποδιοπομπαίος τράγος είναι ό,τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή να ξεχάσουμε τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα. 

Φυσικά ποτέ δε πρόκειται να μας πουν τα εκατοντάδες καθάρματα - «πελάτες» του νεοδημοκράτη βιαστή Μίχου, τους μπάτσους φονιάδες ανηλίκων Ρομά, το βλάκα που σκότωσε τον Ιάσονα στο τροχαίο έξω από τη Βουλή κα. Αυτά είναι κρατικά μυστικά και τα ονόματα φυλάσσονται μαζί με όσους ρουφιάνους παρακολουθούν πολιτικούς, προβοκάτορες, πράκτορες κλπ. 

Γιατί, αν μαθαίναμε ποιοι πολιτικοί θέλουν σεξ με ανήλικα πχ, μπορεί να τους μαυρίζαμε, οπότε δεν θα είχαμε εκβιασμούς κάτω από το τραπέζι και ίσως ξεβρόμιζε λίγο ο τόπος. Βλέπετε μόνο αυτά που τους συμφέρει μας λένε. Μόνο τα ονόματα που δεν έχουν σημασία. 

Κατά τα άλλα, αφού κλείσουν για άλλη μια φορά οι σύνδεσμοι, μέχρι να τους χρειαστούν ξανά οι Πρόεδροι των ΠΑΕ (και των αστικών κομμάτων), θα ψάχνουμε για λάδι στα σούπερ μάρκετ συζητώντας για τη θηλιά με την οποία θα κρεμάσουμε το νεαρό. 

Γιατί το πόδι παίζει το ρόλο του εγκεφάλου στους μπάτσους, οπότε, αν χτυπηθεί εκεί, σκοτώνεται! 

Οι πραγματικοί εγκληματίες δεν πιάνονται ποτέ στις Μπανανίες. Γιατί τις κυβερνούν, τις ελέγχουν. Κι όχι δε λέω καθόλου υπέρ του ανεγκέφαλου που, χωρίς να το θέλει, έπαιξε καλά το ρόλο εκείνων που τον έβαλαν για να εκφασιστεί ακόμα πιο γρήγορα το πόπολο.

ΥΓ: 

Αν βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα από όσα λένε τα όρνεα, οι ΑΡΔ, αυτό είναι:

Μην πίνετε πορτοκαλάδες, φάτε σανό!

Κερνάνε οι πρόεδροι της μαφίας μέσω των τηλεοπτικών και άλλων οχετών.          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...