Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Χτύπησε ένας μπάτσος; Πιάστε 400 αθώους!

Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε για τον τραυματισμό του μπάτσου. Πρώτα απ’ όλα πως πέρασαν μέσα στο γήπεδο βεγγαλικά κροτίδες κλπ. Άρα υπάρχουν ευθύνες και στους μπάτσους. 

Δεύτερον, αν ήταν φίλαθλος δε θα ασχολούνταν οι ΑΡΔ τόσο, θα έλεγαν θέλουμε περισσότερους μπάτσους. Φυσικά αν ήταν Ρομά το θύμα θα τα έριχναν στον ίδιο, όπως έκαναν σε πολλές δολοφονίες αθώων.

Το σημαντικότερο εδώ είναι πως συμπεριφέρεται το παρακράτος - γιατί κράτος δε γίναμε ποτέ - στους οπαδούς δηλαδή τον κόσμο. Αντί να κοιτάξουν τα στοιχεία και να βρουν ποιος τραυμάτισε το μπάτσο με φωτοβολίδα, συνέλαβαν εκατοντάδες αθώους. 

Για ένα λοιπόν τραβολογάνε πάνω από τετρακόσιους! Αυτό το έκαναν οι ναζί στην Κατοχή. Τραυματίζονταν ένας δικός τους; Εκτελούσαν δεκάδες Έλληνες. Σκοτώνονταν; Εξαφάνιζαν χωριά με όλους τους κατοίκους δολοφονώντας εκατοντάδες. 

Το κρίσιμο λοιπόν ερώτημα εδώ είναι πως βλέπουν οι μπάτσοι και το παρακράτος εμάς τους υπόλοιπους. Η απάντηση είναι ως εχθρούς. Μάλιστα ως κατακτημένους. Είπαμε έχουμε πόλεμο και η συμπεριφορά τους συνέχεια αυτό δείχνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...