Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Γενικευμένη λογοκρισία στο διαδίκτυο θέλει η κυβέρνηση με τις πλάτες της ΕΕ.

Το νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση ευρωπαϊκής οδηγίας «σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης του τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο»  πρόκειται για μια ακόμα απόπειρα που ενισχύει την καταστολή και τη φίμωση της ελευθερίας έκφρασης, με αφορμή την δήθεν τρομοκρατίας, όπως την θεωρούν αυθαίρετα οι φασιστές που κυβερνούν. 

Οι τρομοκράτες για τους πλούσιους δεν είναι οι εγκληματίες που κάνουν τυφλά χτυπήματα. Οι παρακρατικοί είναι χρήσιμοι για τους καταπιεστές. Ούτε φυσικά θα πάθουν κάτι τα ναζιστικά και άλλα δεξιά κι ακροδεξιά τρολ, που λένε ένα σωρό ψέματα εις βάρος αγωνιστών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η λογοκρισία αφορά τους πολλούς που διαφωνούν με τις φασιστικές πολιτικές.

Μπορεί κάποιος πραγματικός τρομοκράτης να αποφύγει τον εντοπισμό από τις αρχές, όπως έχουν δείξει οι διάφορες επιθέσεις ανά τον κόσμο. Κάποιος που θέλει να κάνει κακό, δεν το ανακοινώνει στο διαδίκτυο, εκτός αν είναι ηλίθιος ή βαλτός. Άλλωστε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα, ο ISIS κλπ ήταν δημιουργήματα της CIA ενάντιων των Κομμουνιστών. Αναξιόπιστοι καθώς είναι οι φασίστες, πολλοί από αυτούς στράφηκαν εναντίον των εκπαιδευτών και χρηματοδοτών τους.

Στην Ελλάδα οι μοναδικές τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν από τους ακροδεξιούς ναζιστές όπως ο Μιχαλολιάκος. «Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που τοποθετείται βόμβα σε χώρο όπου υπάρχουν πολίτες» δήλωσε η αστυνομία. Δράστες φασίστες με πυροκροτητές Αμερικανικής προέλευσης, που χρησιμοποιούνται μόνο στο στρατό. Ο φύρερ της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και οι υπόλοιποι τρομοκράτες πέφτουν στα μαλακά. 

Την ίδια στιγμή που λογοκρίνονται και διώκονται άδικα αγωνιστές, οι ναζί βρίζουν, απειλούν, συκοφαντούν ενώ νεοδημοκρατικά καθάρματα, απόγονοι του Χανς του Γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτα, συναγωνίζονται σε ψέματα και χυδαιότητα τους άλλους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Για ποιον λοιπόν είναι το νομοσχέδιο; Μα για μας, που είμαστε αντίθετοι με την πολιτική λεηλασίας και χρεοκοπίας, πολιτική που δολοφονεί και καταστρέφει.

Ο Βαξεβάνης πχ κατήγγειλε πως οι αρχές δεν μπορούν να βρουν πιο κάθαρμα έβαλε το predator στα κινητά των πολιτικών. Φυσικά οι περισσότεροι υποψιαζόμαστε πως πίσω από τις υποκλοπές είναι ο Μητσοτάκης, όμως οι φυσικοί αυτουργοί κάλυψαν τα ίχνη τους. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν τρόποι να κάνουν τη βρομοδουλειά τους κάποιοι ρουφιάνοι χωρίς ποτέ να τους ανακαλύψουν. Ίσως και γιατί το (παρα)κράτος δε θέλει. 

Όσο για μας είμαστε πάντα περήφανοι για τις απόψεις μας και δεν κρυβόμαστε ποτέ. Θέλουμε ανατροπή του άδικου καπιταλιστικού συστήματος της δουλείας. Θέλουμε μια κοινωνία Ισότητας και Αλληλεγγύης. Αυτό θα γίνει με Επανάσταση από την πλειοψηφία των εργαζομένων, κι όχι από κάποια μικρή ομάδα. Θα γίνει με Επανάσταση, γιατί το διεφθαρμένο καθεστώς δεν πρόκειται να φύγει από μόνο του. Μάλιστα, όσο πλησιάζει στο τέλος του, τόσο πιο σκληρό και απάνθρωπο θα γίνεται.  

Είμαστε εδώ, θα λέμε τη γνώμη μας και τη αλήθεια ό,τι και να κάνουν. Δεν μας τρόμαξαν ποτέ τα φασιστικά αποβράσματα και δεν πρόκειται να το κάνουν ούτε τώρα.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...