Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Εθνική Ντροπή!

Για να δείτε πόσο δωσίλογοι είναι σήμερα οι δεξιοί, πόσο υποταγμένοι, πόσο δουλάκια, θα σας παρουσιάσω μια εικόνα από το twitter:

«Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ψήφισμα για την «προστασία των αμάχων και την τήρηση των νομικών και ανθρωπιστικών υποχρεώσεων» σχετικά με τη συνεχιζόμενη κρίση στη Γάζα».

Υπέρ 120 χώρες (η πλειοψηφία), κατά 14 και αποχή 45.

Αφήνουμε τους εγκληματίες του Ισραήλ, οι οποίοι καταψήφισαν μαζί με τους φονιάδες των ΗΠΑ και κάτι απόλυτα υποτακτικούς, αφήνουμε την Ουκρανία που βομβαρδίζει καθημερινά αμάχους με τα απαγορευμένα πυρομαχικά του ΝΑΤΟ που απείχε όπως άλλοι υποκριτές και πάμε στην Ελλαδάρα και τη Κύπρο.

Η πατρίδα μας ως γνωστό είχε σε όλους τους πολέμους νεκρούς αμάχους. Χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες. Η Κύπρος το 1974 επίσης. Θα περίμενε λοιπόν κανείς πως, όπως άλλες χώρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, να ψηφίσουν να μην σφαγιάζονται οι άμαχοι. Όμως απείχαμε!

Αλλά δεν απέχεις, όταν γίνεται γενοκτονία. Ή τάσσεσαι εναντίον ή κρατάς φανάρι στο σφαγέα. Αποχή σε τέτοιο μαζικό έγκλημα σημαίνει συνενοχή. Αυτό κάναμε και μάλιστα παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, ενός πολέμου δηλαδή ο οποίος στοίχησε «171,800 ζωές αμάχων που σχετίζονται με πολεμικές δράσεις (π.χ. εκκαθαρίσεις πληθυσμών) ενώ οι απώλειες από τις συνθήκες ασιτίας και κακουχίας εκτιμώνται μεταξύ 300.000 και 600.000»!

Βάλτε σημαίες, δεξιοί! Βάλτε φερετζέδες, φονιάδες! Σήμερα ντρέπεται και η ντροπή. Σήμερα η κυβέρνηση τίμησε τους γερμανοτσολιάδες, τους πολιτικούς της προγόνους, που προσκυνούσαν τον κατακτητή και έσφαζαν μετά μανίας Έλληνες αμάχους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...