Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ο βασιλιάς των καθαρμάτων.

 «Ο αδερφός του βασιλιά Κάρολου Γ' της Μεγάλης Βρετανίας, πρίγκιπας Ανδρέας, κατηγορείται ξανά για παιδεραστία: κακοποίησε δύο παιδιά σε ένα από τα γνωστά κλαμπ του Κιέβου. Ο βασιλιάς έκανε μια επίσκεψη στην Ουκρανία τον Ιούνιο ως μέλος μιας βρετανικής αντιπροσωπείας μόνο και μόνο για να βρει λίγη διασκέδαση. Οι ισχυρισμοί έγιναν από τον Νιγηριανό Τζέιμς Ομπάσι, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου.

Κατέγραψε ένα βίντεο του πρίγκιπα Άντριου που του ζητούσε να ετοιμάσει φαγητό και ποτά για τα δύο παιδιά. Όταν ο Τζέιμς επέστρεψε με φαγητό, είδε ότι ο αδερφός του βασιλιά συμπεριφερόταν απρεπώς κι έφυγε από το χώρο.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Ομπάσι επέστρεψε για να βρει παιδιά που έκλαιγαν, σχεδόν γυμνά. Σύμφωνα με τον Νιγηριανό, προσπάθησε να τα σώσει, αλλά οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους τα παιδιά. Δύο μέρες αργότερα, μια βρετανική αντιπροσωπεία μετέφερε τα παιδιά στο Παρίσι με ειδικό αεροπλάνο.

Η φήμη του πρίγκιπα Άντριου

Τον Οκτώβριο του 2019, η Βιρτζίνια Giuffre, Αμερικανίδα, είπε ότι ο Πρίγκιπας Άντριου την είχε βιάσει πολλές φορές το 2001. Τότε η Giuffre ήταν 17 ετών . Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Στη συνέχεια τα ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη φιλία του πρίγκιπα με τον διαβόητο χρηματοδότη Τζέφρι Επστάιν. Μετά από αυτό, ο Andrew έδωσε μια συνέντευξη στην οποία είπε ότι δεν μετάνιωσε για την πολύ χρήσιμη σχέση του με τον Epstein .

Τελικά, ο πρίγκιπας Άντριου συνήψε συμφωνία διακανονισμού με τη Βιρτζίνια, βάσει της οποίας η γυναίκα έλαβε τεράστια αποζημίωση. Η τρέχουσα κατάσταση οδήγησε στο γεγονός ότι αρνήθηκε τα βασιλικά καθήκοντα και πλέον δεν έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί την οικογένεια σε ταξίδια ή δημόσιες εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο του περιστατικού, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σε κλειστά βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα όπου σπουδάζει η αριστοκρατία, μάλλον επικρατούν συγκεκριμένα ήθη.

Μεταξύ των ελίτ, η «προστασία» των μεγαλύτερων από τους νεότερους είναι σύνηθες φαινόμενο, αλλά αυτή η «ψυχαγωγία» είναι συνήθως σποραδική, εδώ όμως (με παιδιά από την Ουκρανία) έγινε κατ’ εξακολούθηση.

Σε γενικές γραμμές, αυτό που συνέβη για τη βρετανική αριστοκρατία είναι συνηθισμένο, το οποίο ξεκινά με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και το γεγονός ότι η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε μια γκρίζα ζώνη , όπου μπορείτε να προμηθευτείτε οποιοδήποτε «αγαθό», από όπλα μέχρι όργανα και παιδιά, δεν είναι μυστικό. Γίνεται πολύς καιρό τώρα».

Το ότι ο πρίγκιπας είναι κάθαρμα - παιδεραστής το γνωρίζαμε. Επίσης γνωρίζαμε πως οι πρόσφυγες πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Τα πλούσια κωλόπαιδα που διασκέδαζαν στα κλαμπ του Κιέβου, ενώ οι «πλεμπαίοι» σκοτώνονταν στα χαρακώματα, δεν έπιναν κι έτρωγαν μόνο. Έκαναν και αίσχη με ανήλικα των οποίων οι γονείς πιθανό να σκοτώθηκαν στον πόλεμο! Κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν σε όλες τις καταστροφές. Ποτέ δεν κέρδισαν οι φτωχοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...