Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Κράτος για τον Μπέο.


«Ο Βόλος κι όλη η Μαγνησία πνίγονται, οι Σποράδες πνίγονται, η Λάρισα μετράει καταστροφές. Είναι προφανές τι δεν φταίει: ΔΕΝ φταίει η παντελής έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας, ΔΕΝ φταίει η ανύπαρκτη πρόληψη, ΔΕΝ φταίνε οι κυβερνήσεις των νυν και πρώην "άριστων", ΔΕΝ φταίνε οι δήμαρχοι και οι τοπάρχες. ΦΤΑΙΕΙ που δεν έχουμε ίχνος "ατομικής ευθύνης" και δεν έχουμε μάθει να ζούμε σαν αμφίβια όταν βρέχει, σαν αναστενάρηδες όταν πιάνει φωτιά και σαν ακροβάτες όταν κάνει σεισμό».

«Οι Βολιώτες βγαίνουν στο Mega να ζητήσουν βοήθεια γιατί δεν βρίσκουν κανέναν στην πυροσβεστική ή στο Δήμο, να δω τι θα ψηφίσουν τον άλλο μήνα, προφανώς δαγκωτό Μπέο, δεν εγκαταλείπεται εύκολα το σύνδρομο της Στοκχόλμης».

«Τραγική η κατάσταση στο Βόλο!

Σ' αυτή τη χώρα ή καιγόμαστε ή θα βουλιάζουμε από πλημμύρες!!

Και οι πολίτικοι απλά προσπαθούν να βρουν  "τις σωστές" δικαιολογίες για την κοινή γνώμη κ τις ψήφους τους αντί να κάνουν κάτι!»


«ε ρε κάτι μαλάκες άνθρωποι, αντί να κάθονται σπίτια τους, πάνε στις δουλειές επειδή είναι εξαρτημένοι από το μισθό τους κ αναγκάζεται ο δήμαρχος Μπέος να βγαίνει στους δρόμους κ να φωνάζει, αλλά βέβαια, το 112 δεν σας έφτανε, πρέπει να σας ξεβουλώνουμε κ τα φρεάτια»

«Αφού είχαμε 2 νεκρούς και μια κακοκαιρία που την περιμέναμε,

κάνανε lockdown στην Μαγνησία.

Επιτελική Ελλαδάρα 2.0»

Δε χρειάζονται σχόλια από μένα. Στις δημοτικές να πάνε τα γίδια να ψηφίσουν χασάπη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...