Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ακλόνητος με το αζημίωτο…

Ο γνωστός γερουσιαστής των Δημοκρατικών στο Νιου Τζέρσεϊ Μπομπ Μενέντεζ κατηγορείται για διαφθορά. Αστός πολιτικός είναι, τι άλλο θα ήταν εκτός από διεφθαρμένος;

«Ο Μενέντεζ και η σύζυγός του, Ναντίν Αρσλάνιαν Μενέντεζ, παραπέμφθηκαν σε δίκη για αδικήματα δωροδοκίας "σε σχέση με τη διεφθαρμένη σχέση τους με τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ", έγραψε στο Twitter ο εισαγγελέας των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη.

Οι εισαγγελείς του γραφείου του εισαγγελέα ερευνούσαν αν ο Μενέντεζ, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, ή η σύζυγός του, έλαβαν αθέμιτα δώρα. Ο Μενέντεζ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε παράβαση. Καλά, δεν περιμέναμε να πει κάτι άλλο. Κι η Εύα αθώα είναι. Ένα μήλο έφαγε, όχι εκατομμύρια από το αίμα εργατών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Μενέντεζ και η σύζυγός του κατηγορούνται, ότι την περίοδο μεταξύ 2018 και 2022 έλαβαν δώρα (μετρητά, ράβδους χρυσού κλπ) συνολικού ύψους εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων από τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσεϊ, προκειμένου να προωθήσουν τα συμφέροντά τους αξιοποιώντας την πολιτική επιρροή του γερουσιαστή.

Συμβαίνουν σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες. Εδώ να δείτε τι γίνεται με τα αδιευκρίνιστα. Αν ήταν Ελλάδα, θα ήταν τουλάχιστον υπουργός. Αφήνω τα όσα είπε για να δικαιολογηθεί πως έχει σταθεί ακλόνητος απέναντι σε δικτάτορες από όλο τον κόσμο – το Ιράν, την Κούβα, την Τουρκία γιατί μάλλον είναι ακλόνητος με το αζημίωτο.

Οι κανόνες της Γερουσίας θα αναγκάσουν τον Μενέντεζ να παραιτηθεί από πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων, αλλά θα μπορεί να συνεχίσει να είναι μέλος στην επιτροπή. 

Αυτό μας αφορά γιατί ο Μενέντεζ, αν θυμάστε, ήταν εναντίον της Τουρκίας όσον αφορά τα εξοπλιστικά. Μια κι ο Μητσοτάκης υπακούει στο Σουλτάνο σαν καλός ραγιάς, δε χρειάζεται τώρα ο γερουσιαστής να χαλάσει την αγοραπωλησία. 

Οι πολιτικοί στις ΗΠΑ είναι βουτηγμένοι στα σκατά όπως ακριβώς σε όλες τις Μπανανίες. Βέβαια που και που στα πραγματικά κράτη τηρούνται τα προσχήματα. Οι εισαγγελείς που ερευνούν διεφθαρμένους για παράδειγμα δεν δέχονται απειλές, ούτε λαμβάνονται αποφάσεις δικαστηρίων που είναι για ψυχιατρείο. 

Κατά τα άλλα Μητσοτάκης και Σουλτάνος φαίνεται πως συμφώνησαν. Τι; Θα δούμε στο μέλλον. Τον Κασσελάκη και την Αχτσιόγλου να προσέξουμε, μην κάνουν κάνα σαρδάμ. Οπότε βγήκαν τα άπλυτα του γερουσιαστή στη φόρα ακριβώς τη στιγμή που ήθελαν οι παραπάνω. Δεν παρακολουθούνται μόνο εδώ οι αξιωματούχοι. Στις ΗΠΑ παρακολουθούνται επίσης όλοι. 

Μόλις γίνει η δουλειά, θα ξεχάσουν το σκάνδαλο, κι ο ίδιος θα διεκδικεί τις ψήφους Ελλήνων και Αρμενίων στις ΗΠΑ. Έτσι γίνονται οι βρομοδουλειές. Τούρκοι, λυπούμαστε, αλλά θα ξηλωθείτε κι εσείς υπέρ των πολυεθνικών όπλων…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...