Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Αχτσιόγλου! Κασσελάκης!

Τώρα που έχω την προσοχή των ρεφορμιστών, θα μου πω και μια λέξη που έχουν ξεχάσει εδώ και χρόνια: Αντιπολίτευση! 

Ξέρω πως οι ρεφορμιστές δεν κάνουν αντιπολίτευση, ακολουθούν την ίδια πολιτική, αλλά οι αστικές συμμορίες, όταν πρόκειται για εξουσία, δίνουν γερή μάχη. Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κάνουν ούτε αυτό! 

Για τα άλλα αστικά αποκόμματα ούτε λόγος. Τι ΚΙΝΑΛ, τι ΝΔ, τι ακροδεξιά.

Ας πω στους ρεφόρμες για την πραγματικότητα:

Η εγκληματική συμμορία που κυβερνά ελέγχει όλα τα ΜΜΕ. Τέτοια μόνο στη δικτατορία του Παπαδόπουλου έχω δει. Όλοι οι ΑΡΔ κολακεύουν την κυβέρνηση και κουκουλώνουν τα εγκλήματα.

Ο Μητσοτάκης επίσης ελέγχει και τους διορισμούς. Ακόμα περισσότερα βαφτιστήρια θα μασουλήσουν δημόσιο χρήμα, ενώ ταυτόχρονα θα δέρνουν ως μπάτσοι.

Και τι κάνουν γι’ αυτό στο ΣΥΡΙΖΑ; Σκοτώνονται μεταξύ τους! 

Βρε δε το κλείνετε το μαγαζί, που θα κάνετε πάλι μάγκα τον Κούλη; 

Αν βγουν πάλι τα καθάρματα που χρεοκόπησαν, έκαψαν και βούλιαξαν την Ελλάδα, τότε πρέπει να αλλάξουμε χώρα. 

Λένε οι εταιρείες δημοσκοπήσεων πως ο Μπακογιάννης, ο Χαρδαλιάς και πολλοί υποψήφιοι της ΝΔ θα βγουν από τον α’ γύρο. Λόγω της εκλογικής νοθείας που κάνει ο νέος νόμος μπορεί αρκετοί να είναι δήμαρχοι και περιφερειάρχες μειοψηφίας.   

Το σημαντικό όμως είναι πως θα μείνουν ατιμώρητες οι μεγάλες λαμογιές των γαλάζιων καθαρμάτων και βέβαια το πλιάτσικο θα ενταθεί, αφού τα μπλε καθάρματα θα ξεσαλώσουν και πάλι.

Σκοπός μας λοιπόν είναι να βγουν έντιμοι άνθρωποι όπως στην Πάτρα πχ ο Πελετίδης που έχει χαλάσει τις βρομοδουλειές αρκετών λαμόγιων. 

Πρέπει να υπάρξει απάντηση στις επιθέσεις των δεξιών μαφιόζων. Αυτό δεν μπορεί να είναι ούτε αποχή, ούτε ψήφο σε άχρηστους ή εγκληματίες. 

Οι περιφερειακές εκλογές έχουν σημασία. Η πολιτική που θα ακολουθηθεί επηρεάζει άμεσα τη ζωή μας. Αν η ΝΔ δεν πάρει μήνυμα, η καταστροφή θα συνεχιστεί.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...