Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγάλη προσοχή...

Είναι πάρα πολλές οι επιπτώσεις από το έγκλημα των πλημμυρών. Είναι έγκλημα επειδή δεν έγιναν τα αντιπλημμυρικά έργα για τα οποία δόθηκαν εκατομμύρια στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ενώ τα έργα δεν έγιναν ποτέ, κι επειδή σύμφωνα με μαρτυρίες έσπασαν τα φράγματα επίτηδες! 

Μια από τις επιπτώσεις αφορά την Υγεία. Τόσο οι κάτοικοι όσο και όσοι συμμετέχουν στις εργασίες κινδυνεύουν άμεσα από αρρώστιες. 

«Θα μας αρρωστήσουν τα παιδιά μας: Οργισμένοι γονείς φαντάρων καταγγέλλουν τον Κ. Μητσοτάκη και το ΓΕΕΘΑ» γράφει το «Δίκτυο ελευθέρων φαντάρων Σπάρτακος».

«Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε μέσω (twitter) ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα εμπλακούν και στην περισυλλογή νεκρών ζώων, στις πληγείσες από τις καταστροφικές πλημμύρες περιοχές!

Πως θα το κάνουν;

Με τι μέσα;

Αυτό αναρωτιούνται οι φαντάροι και οι γονείς τους.

Οργισμένοι γονείς επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και τόνισαν την ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στο πλημμυρισμένο κάμπο.

Οι φαντάροι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν να υλοποιούν τις διαταγές του ΑΓΕΕΘΑ για την καθυστερημένη και προβληματική εμπλοκή του Στρατού, βρέθηκαν δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Καθημερινά όμως ο κίνδυνος και για αυτούς μεγαλώνει καθώς η Θεσσαλία έχει μετατραπεί σε Υγειονομική βόμβα.

Ούτε το ΓΕΕΘΑ ούτε το ΓΕΣ υπολογίζει την υγεία και την ζωή των φαντάρων.

Καμιά μέριμνα για αυτούς όπως επίσης και για τα χαμηλόβαθμα στελέχη.

Αλήθεια, που είναι οι μάσκες, τα γάντια, οι γαλότσες, τα αδιάβροχα; ΠΟΥΘΕΝΑ. Με γυμνά χέρια παλεύουν. Με ένα ζευγάρι βρεγμένες αρβύλες τόσες μέρες παλεύουν μέσα στα μολυσμένα νερά και τις λάσπες. Αυτή η στολή που φορούν τόσες μέρες τώρα ποιος ξέρει τι κουβαλά πάνω της.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;

Τι απαντούν σε συνφάνταρους και γονείς;

Πότε θα τους προμηθεύσουν με ότι χρειάζεται και πότε θα τους αντικαταστήσουν.

Έχουν λιώσει. Είναι εξοντωμένοι και άυπνοι.

Καταλαβαίνει ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος τον τεράστιο κίνδυνο; Ή το μόνο που νοιάζει την κυβέρνηση της ΝΔ και τους στρατηγούς είναι η επικοινωνιακή πολιτική και να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους; 

Εκτός από αυτή τη σοβαρή καταγγελία χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σε κάτι άλλο: Οι μαυραγορίτες είναι αδίστακτοι. Εκτός από την αφορμή για νέες ανατιμήσεις στις τιμές, υπάρχει περίπτωση να διοχετεύσουν τα πνιγμένα ζώα στην αγορά! Μεγάλη προσοχή λοιπόν από τους υπαλλήλους των αρμόδιων υπηρεσιών… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...