Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Εκπαίδευση εγκληματιών ραστιστών

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο στο Βαθύ Κόκκινο που μας πληροφορεί πως «στον Έβρο είχαν βγει παγανιά “κυνηγοί κεφαλών” η αστυνομία συνέλαβε μια τριμελή συμμορία με επικεφαλής τον μετανάστη από την Αλβανία Αποστόλη Τότα, η οποία εφάρμοσε τον νόμο της ζούγκλας.

Μάστα. Μετανάστης από διπλανή χώρα που κατόρθωσε να φτιάξει την ζωή του στην Ελλάδα, τώρα με αδιανόητο απάνθρωπο τρόπο κυνηγάει μετανάστες…»

Τη δεκαετία του 90 οι Αλβανοί μετανάστες δέχονταν επιθέσεις από τους μπάτσους (επιχειρήσεις σκούπα) τα Ελληνικά ΜΜΕ και βέβαια τα ακροδεξιά καθάρματα. Τους κατηγορούσαν για αύξηση της εγκληματικότητας, κίνδυνο για τη θρησκεία, τον πολιτισμό, για ό,τι κατηγορούν σήμερα τους  πρόσφυγες από Ασία και Αφρική.

Αυτοί που χειροκροτούν σήμερα το ρατσιστή είναι οι ίδιοι που ζητούσαν την απέλαση όλων των συμπατριωτών του πριν μερικές δεκαετίες. Όπως αναφέρθηκε στο άρθρο δεν πρόκειται μόνο περί ηλιθιότητας. Γενίτσαροι γίνονταν με την κατάλληλη «εκπαίδευση» δεν γεννιούνταν. Αυτό αρχίζει από μικρή ηλικία και συνεχίζεται. 

Σήμερα τα ΜΜΕ συναγωνίζονται σε ψέματα και ναζιστικές θεωρίες για να ρίξουν τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης στους αθώους. Ποιοι είναι πιο εύκολοι στόχοι; Οι πρόσφυγες. Δεν ψηφίζουν, δεν έχουν καμία δύναμη. Είναι οι σύγχρονοι σκλάβοι, οι εξαθλιωμένοι, τα φθηνά εργατικά χέρια. Δεν αποκλείεται μετά από χρόνια κάποιοι από αυτούς, αν πιάσουν λεφτά στα χέρια τους, να μετατραπούν σε φασίστες! Ο Μαρξ τα έχει εξηγήσει εδώ και χρόνια. Όταν αλλάζει η οικονομική κατάσταση αλλάζουν οι απόψεις. 

Δεν είναι όμως μόνο τα ΜΜΕ που προωθούν τον εκφασισμό. Οι παπάδες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Η φωτογραφία του ναζί με το ρασοφόρο είναι χαρακτηριστική και τα εξηγεί όλα. Υποτίθεται πως ο Χριστιανισμός είναι η αγάπη προς τον πλησίον. Τρίχες κατσαρές! Στις Εκκλησίες κηρύσσεται η μισαλλοδοξία. 

Οι ρεφορμιστές είχαν μια ευκαιρία. Θα μπορούσαν να δώσουν χαρτιά και δικαιώματα (ψήφο) σε όλους τους πρόσφυγες. Οι περισσότεροι βέβαια, αφού θα ήταν νόμιμοι, θα έφευγαν για το Εξωτερικό. Άλλωστε η Ελλάδα είναι γι’ αυτούς πέρασμα για χώρες πολύ πιο πλούσιες. Όμως έκαναν αυτό ακριβώς που διέταξαν οι δουλέμποροι της ΕΕ. Φυλάκισαν αθώους, απελπισμένους, ενώ δεν έκαναν τίποτε για να σταματήσουν την προπαγάνδα των ναζί. Η ΝΔ επιπλέον δολοφονεί πρόσφυγες για να πάρει τις ακροδεξιές ψήφους με τους Ευρωπαίους εγκληματίες να κάνουν τα στραβά μάτια!

Δεν είναι ένας και δυο που ξεσάλωσαν. Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο που προωθείται από το ίδιο το παρακράτος (κράτος δε γίναμε ποτέ). Πρόκειται για επίσημη πολιτική δεκαετιών αντίστοιχη με αυτή της ναζιστικής Γερμανίας ή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με τους γενίτσαρους. 

Κάτι ακόμα. Αν ο εγκληματίας, που το έπαιζε σερίφης, δεν ήταν Αλβανός, θα διορίζονταν μπάτσος, ώστε να εγκληματεί ανενόχλητος. 

Τέλος φαίνεται καθαρά γιατί πρέπει να πάμε να ψηφίζουμε στις εκλογές, ώστε να μη ξεσαλώνουν τα δεξιά αποβράσματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...