Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Μπλέκουμε όλο και περισσότερο σε κάτι που δε θα έπρεπε να μπλεχτούμε.

Σύμφωνα με Ουκρανικές πηγές η Ελλάδα θα συμμετέχει πιο ενεργά στον πόλεμο στην Ουκρανία. Αναλυτικά:

Θα ενταχθεί στον αεροπορικό συνασπισμό: Θα εκπαιδεύσει πιλότους να πετούν F-16. Πιθανότατα αργότερα ίσως δωρίσει και αεροπλάνα που αγοράστηκαν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού! 

Η Ελλάδα ετοιμάζει επίσης νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία. Θα περιλαμβάνει όπλα και πυρομαχικά που τα πληρώσαμε εμείς πανάκριβα. 

Ο Ζελένσκι πρότεινε η Ελλάδα να βοηθήσει στη διασφάλιση του νέου διαδρόμου της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα ερχόμενη σε άμεση αντιπαράθεση με το Ρωσικό ναυτικό και αεροπορία! Δεν ξέρουμε τι απάντησε η Αθήνα. 

Το «τυράκι» είναι η «συμμετοχή της Ελλάδας στην ανάκαμψη της Ουκρανίας», συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας Ελληνικές εταιρείες να αναλάβουν την αποκατάσταση κτιρίων κλπ στην Οδησσό. 

Η Ουκρανία προετοιμάζεται να ξεκινήσει ενταξιακές συνομιλίες με την ΕΕ φέτος και η Ελλάδα υποστηρίζει την πορεία της χώρας προς την ένταξη στην ΕΕ αλλά και το ΝΑΤΟ.

Καμία νύξη για την  Ελληνική μειονότητα στην Ουκρανία.

Μπλέκουμε όλο και περισσότερο σε κάτι που δε θα έπρεπε να μπλεχτούμε.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...