Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Παπατζιλίκι

Για να δούμε τις προγραμματικές δηλώσεις δηλαδή τα παραμύθια που λένε οι καταλληλότεροι.

Καμία αύξηση στους δημοσίους υπαλλήλους παρά τα όσα λένε οι ΑΡΔ. Θα πάρουν ψίχουλα όσοι έχουν παιδιά. Πόσα; 20 ευρώ! «Σώθηκαν» τα παιδιά! Με 20 ευρώ το μήνα θα πάρουν 1 κουτί γάλα παραπάνω…

Αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για οικογένειες με παιδιά. Πάλι κοροϊδεύει. Η απάτη φαίνεται στον προϋπολογισμό:77.000.000 θα στοιχίσει τα μέτρο. Όταν η αύξηση από το ΦΠΑ είναι 2.000.000.000! Που σημαίνει πως ο κόσμος έδωσε πάνω από 8 δις παραπάνω μόνο τον προηγούμενο χρόνο! 800 ευρώ ο καθένας! 

Αλλά το παπατζιλίκι συνεχίζεται και με τους συνταξιούχους: Μόλις 38.000.000 είναι το κόστος της απαλλαγής των πρώην δικαιούχων ΕΚΑΣ από τη συμμετοχή τους στη φαρμακευτική δαπάνη ενώ αυξήσεις θα δουν μόνο αν ο προϋπολογισμός έχει παραπάνω πλεόνασμα! 

Η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10% θα αφορά μόνο τα σπίτια που ασφαλίζονται για φυσικές καταστροφές! Δηλαδή θα πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας στις ασφαλιστικές, για να μειωθεί ελάχιστα το πιο άδικο χαράτσι όλων των εποχών!

Ακόμα δίνει 150 ευρώ στους νέους που ενηλικιώνονται, όταν υποβαθμίζει τα πτυχία και τους καταδικάζει σε ανεργία ή να γίνουν είλωτες. Το γκαρσόνι στη Ρόδο έβγαλε 200 ευρώ πουρμπουάρ. 

Φυσικά αντί για μείωση του ΦΠΑ κουπόνια! Καλά θα πάει κι αυτό. 

Στο μεταξύ έρχεται νέο Μνημόνιο αφού το 2024 θα πρέπει να έχουμε πάλι βαρβάτα πλεονάσματα. Οι πλειστηριασμοί θα συνεχίσουν εντονότεροι και τα βασικά είδη θα φτάσουν στο θεό! 100% η γαλάζια συμμορία. 

Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει ούτε αντιπολίτευση να αναχαιτίσει το πλιάτσικο που έρχεται. Μας κλέβουν 100 και λένε πως θα μας δώσουν πίσω τα 10! Αλλά αν δεν ήταν τόσοι ηλίθιοι, οι απατεώνες θα ήταν στη Βουλή  ή στη φυλακή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...