Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Ελλάδα στα κάρβουνα.

 

“Το βλέπω τώρα με τις πολυήμερες φωτιές και απλώς επιβεβαιώνεται ξανά: η μεγαλύτερη δύναμη της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι τα ΜΜΕ και, κυρίως, τα τηλεοπτικά κανάλια. Το έξι ιδιωτικά (Mega, Open, Alpha, ANTI, Open και ΣΚΑΪ) και η δημόσια ΕΡΤ.

Ό,τι και να γίνει, ό,τι και να συμβεί, δεν πα’ να καίγεται κι όλη η Ελλάδα, η κριτική προς την κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη, μηδαμινή. Είναι τα ΜΜΕ που στήνουν το θετικό κυβερνητικό αφήγημα υποτιμώντας ακόμα και τη νοημοσύνη των τηλεθεατών…»

Αργά το κατάλαβαν. Είχαμε πει πως χρειάζονταν ένα πραγματικά ανεξάρτητο κανάλι κυρίως για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να ενημερωθούν από το ιντερνέτ. Αυτό δεν μπόρεσε να το κάνει κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης. Έτσι η ΝΔ κάνει προπαγάνδα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. 

«Ανθρωπάρια σαν το Λιβάνιο μας χλευάζουν κατάμουτρα», γράφει το Βαθύ Κόκκινο. Γιατί να μην το κάνουν; Τους ψηφίζουν ηλίθιοι. Εκείνο που συνεχίζεται είναι η μάσα, η μίζα, η κονόμα και το πλιάτσικο. Αυτά ψήφισαν, ή δεν ψήφισαν όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν. 

Τα αεροσκάφη της πυροσβεστικής είναι παμπάλαια. Τα πήραμε το 1975. Πολύ μεγαλύτερα κι από την ηλικία των πιλότων. Βάλτε κακή συντήρηση λόγω έλλειψης προσωπικού, βάλτε πίεση λόγω πάλι έλλειψης ιπτάμενου προσωπικού, βάλτε την έλλειψη των υπολοίπων μέσω και πυροσβεστών… Ήταν επόμενο να πέσει το αεροσκάφος. 

Πολύ σωστά παρατηρούν πολλοί πως αντί να πάρουμε πυροσβεστικά που θα χρειαστούν σίγουρα, πήραμε RAFALE. Τo 1974 δεν είχαμε πάρει μαχητικά και υποβρύχια τα οποία δεν είχαν οι Τούρκοι; Δε βοήθησαν στην Κύπρο. Ούτε αυτά θα βοηθήσουν σε τίποτε άλλο εκτός από τις μίζες τους. 

Μια και είπαμε για Τούρκους μας έδωσαν συλλυπητήρια για τους δυο πιλότους που το θάνατό τους ανακοίνωσαν μετά από ώρες ενώ ήξεραν μέσα σε λίγα λεπτά τι έγινε. 

Η Ρόδος και οι υπόλοιπες περιοχές θα καούν για να κερδίσουν μερικοί καταπατητές. Είτε βάζοντας ανεμογεννήτριες, είτε κάτι άλλο. Σε μερικές δεκαετίες θα έχουμε τις πρώτες ερήμους στη χώρα μας. Θα γίνουμε Ντουμπάι αλλά χωρίς τα πετρέλαια και μόνο όσον αφορά το εργασιακό καθεστώς. 

Όλα αυτά γιατί οι ηλίθιοι κάνουν κουμάντο εκλέγοντας καθάρματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...