Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ψηφίσουν τον πνιγμό τους!

Έχουμε γράψει πως κάθε καλοκαίρι καιγόμαστε και κάθε χειμώνα πνιγόμαστε. Εκτός αν ρίξει μια καλοκαιρινή βροχή, οπότε πνιγόμαστε και το καλοκαίρι. 

Οι εικόνες που μετέδωσε το OPEN από την Πολίχνη είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που πάντα επικρατεί στην Μπανανία μας: Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια. Τα σπίτια πλημύρισαν.  

Το βράδυ έπεσε λίγη βροχή στην πόλη και οι ΑΡΔ τη βάφτισαν «τυφώνα»! Επί Μητσοτάκη πάντα όταν βρέχει έχουμε «ρεκόρ βροχόπτωσης»! Πως τα καταφέρνει; Χάρη στη λίστα Πέτσα η ανικανότητα και η αδιαφορία για να καθαριστούν τα φρεάτια ονομάζεται «τρομερή και φοβερή κακοκαιρία».

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης, την Πολίχνη, ενώ στην Τούμπα τα Διαβατά καθώς και τα Μουδανιά Χαλκιδικής σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.

Ψηφήστε και πνιγείτε. Γιατί μια από τις περικοπές δαπανών αφορά την καθαριότητα των υπονόμων.

Αλλά εδώ έχουν σκοτώσει χιλιάδες εκτός ΜΕΘ, έχουν πνίξει κόσμο στη Μεσόγειο, έχουν την ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη, κι όμως ξέπλυναν τα πάντα! Στη λάσπη θα κολλήσουν; Είναι τόσο γλοιώδεις, που δεν κολλάνε πουθενά. Αφήστε που τη λάσπη την εκτοξεύουν οι ίδιοι.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...