Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Τράπεζα ψεμάτων.

Το τερμάτισαν. Το ψηφιακό φιάσκο εις βάρος των μαθητών αποδόθηκε από δύο αρμόδια υπουργεία (Παιδείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης) στους... χάκερς! ενώ τρολλ ΑΡΔ και δεξιοί κηφήνες λένε πως  η χώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με την «πιο σημαντική επίθεση που έγινε ποτέ σε ελληνικό δημόσιο κυβερνητικό οργανισμό». Καλέ, μόνο σε ελληνικό; Σε παγκόσμιο, μην είστε μετριοπαθείς. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο να στηρίξει τον παραλογισμό, πως δήθεν χάκερ από 114 χώρες (!) δεν ήθελαν να γράψουν τα παιδιά στην Ελλάδα!!!  

Εμείς δε θα πούμε την πλάκα που κάνουν στο ιντερνέτ με την μπαρούφα, θα πούμε τους λόγους που το είπαν και δεν είναι μόνο ο προφανής. 

Βεβαίως είπαν τη σαχλαμάρα για να δικαιολογήσουν τ’ αδικαιολόγητα. Προφανώς όλα τα σχολεία θα έμπαιναν την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα για να πάρουν τα θέματα, οπότε ήταν φυσικό εκείνη την ώρα να δεχτεί η τράπεζα θεμάτων τη μεγαλύτερη "πίεση". Αν δεν προσέξουν, όπως συμβαίνει πολλές φορές, λόγω των μαζικών αιτημάτων το "σύστημα" καταρρέει.    

Αντί λοιπόν να ζητήσουν "συγνώμη" και να διορθώσουν το πρόβλημα, επειδή είναι προεκλογική περίοδος, βρήκαν την πιο γελοία και αστήριχτη δικαιολογία που θα μπορούσαν να βρουν.

Υπάρχει όμως κι ένας κρυφός λόγος: Η δεξιά θέλει να δημιουργήσει κλίμα κατά της αντιπολίτευσης. Παρόλο που οι ρεφορμιστές δεν κάνουν αντιπολίτευση (γι’ αυτό συντρίφτηκαν στις εκλογές), φορτώνονται τα πάντα, ώστε η ΝΔ να δικαιολογήσει το μπάχαλο και τις καταστροφές για τις οποίες ευθύνεται η ίδια. Από προβοκάτσιες η δεξιά άλλο τίποτα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να φορτώσει σε τίποτε άσχετους και αυτό το ψέμα. Κάτι ανάλογο με τον Ινδιάνο της Ν. Σμύρνης ή το Γεωργιανό, που, αν δεν άντεχε το ξύλο, θα πήγε αυτός μέσα για το φόνο στα Γλυκά Νερά. 

Γιατί άλλο το κάνουν; Μα γιατί θεωρούν αυτούς τους ψηφίζουν βλάκες με περικεφαλαία. Σ΄ αυτό έχουν δίκιο. Οι ηλίθιοι που πιστεύουν τις κουταμάρες για «επιστολές του Ιησού» πχ, που προσκυνούν κάστανα και παντόφλες, θα πιστέψουν οτιδήποτε τους σερβίρουν. Παλιά πχ πίστευαν πως οι Κομμουνιστές θα τους πάρουμε τα σπίτια και τις γυναίκες! Τι άλλο να πούμε; «Τι ψηφήσατε ρε μαλάκες». 

Αυτά συμβαίνουν στο διαδίκτυο. Βεβαίως θα έπρεπε να είναι έτοιμοι για τις εξετάσεις των παιδιών και να έχουν εναλλακτικές λύσεις, αλλά το εξοργιστικό και το επικίνδυνο είναι οι κουταμάρες που λένε για να δικαιολογηθούν, όχι τόσο το φιάσκο αυτό καθ’ αυτό.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...