Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Πώς να είμαστε κράτος όταν κυβερνούν δωσίλογοι και απόγονοι προδοτών;

Δεν είναι κράτος η Ελλάδα 

Κράτος δεν ήμασταν ποτέ…

Πώς να είμαστε κράτος όταν κυβερνούν δωσίλογοι και απόγονοι προδοτών; 

«Κοιτάμε μπροστά». Όπως κοιτάει κάποιος που τον «καβαλάνε» από πίσω και του τραβάνε τα μαλλιά; 

«Δεν υπάρχουν χρέη των Γερμανών προς την Ελλάδα» λέει η γαλάζια συμμορία. Μόνο των Ελλήνων προς Ευρωπαίους και Αμερικάνους τοκογλύφους. Εκεί που μας χρωστούσαν δηλαδή μας πήραν και το βόδι! 

Ποιος - ποιος - ποιος μωρό μου ποιος  

Ποιος τα χάρισε τα χρέη κι έγλειφε ναζίδων πέη;

Η δεξιά! 

Το 1953 υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία, η οποία, μας λέει η εγκυκλοπαίδεια, καθόριζε τον τρόπο και τους όρους με τους οποίους η ηττημένη στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο Γερμανία θα αποπλήρωνε τις αποζημιώσεις που της είχαν επιδικαστεί από τους νικητές.

Αν και η Γερμανία χρωστούσε τότε 38,8 δις μάρκα οι ΗΠΑ αποφάσισαν πως χρωστά μόνο 14,5! Γιατί όχι; Αυτούς λεηλάτησαν; «Η Γερμανία θα έπρεπε να αποπληρώνει τα χρέη της δίχως να κάνει παραχωρήσεις στο επίπεδο ανάπτυξης και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης του πληθυσμού της». Θα πλήρωναν ΧΩΡΙΣ μνημόνια. Εμάς όμως μας έγδαραν χρόνια μετά.

Η Γερμανία πλήρωσε σχεδόν το σύνολο της οφειλής της με μάρκα σε δικό της νόμισμα δηλαδή. Το καταλάβατε ευρωλιγούρια; Να τι χρειάζεται το δικό σου νόμισμα. 

«Οι πιστωτές αποδέχτηκαν την κατά 66% μείωση των εξαγωγών τους προς τη Γερμανία, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη μετατροπή τού εμπορικού ισοζυγίου της χώρας από αρνητικό σε θετικό!»

«Για να βοηθήσουν περισσότερο την ανάπτυξή της, οι πιστώτριες χώρες έδωσαν στη Γερμανία τη δυνατότητα να παράγει προϊόντα όχι μόνο για την ικανοποίηση των εγχώριων αναγκών της αλλά και για εξαγωγή. Ουσιαστικά, δηλαδή, της παραχώρησαν ένα κομμάτι από τη δική τους διεθνή πίττα».

«Επί πλέον, οι πιστώτριες χώρες δεσμεύτηκαν ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα αυστηρές σχετικά με τη συνέπεια των Γερμανών στις πληρωμές τους». Κι εδώ πάλι να δούμε τι έκαναν οι απόγονοι των ναζί σε μας που μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό; Ματωμένα πλεονάσματα και ουσιαστικά κατάργηση της κυριαρχίας μας; 

«Σε περίπτωση διαφορών με τους πιστωτές, σε γενικές γραμμές, αρμόδια θα είναι τα γερμανικά δικαστήρια. Ρητά αναφέρεται ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα γερμανικά δικαστήρια μπορούν να αρνηθούν την εκτέλεση απόφασης ενός αλλοδαπού δικαστηρίου ή αρχής διαιτησίας, ιδίως όταν η εκτέλεση της απόφασης αντιτίθεται προς τη δημόσια τάξη».

Ποιο Αγγλικό δίκαιο; Ποια Ευρώπη; «Γερμανία πάνω από όλα»! 

Γιατί όλα αυτά; Γιατί οι ΗΠΑ ήθελαν τη Δυτική Γερμανία ως ανάχωμα για τη Σοβιετική Ένωση.

Γιατί όμως εμείς δεχτήκαμε τέτοια συμφωνία; Για το λόγο πως είμαστε υποταγμένοι. Κι ενώ άλλες χώρες κάτι πήραν, εμείς πήραμε τα τρία (με το συμπάθιο) Μνημόνια.

Αλλά «να κοιτάξουμε μπροστά» γιατί μπροστά έχουμε νέα λεηλασία. 

Από το 1945 τρώνε τον αγλέουρα. Γιατί; Γιατί δεν πρόκανε το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ να ξεβρομίσει τον τόπο. 

Όσο υπάρχουν δοσίλογοι, όχι μόνο δε θα πάρουμε τίποτε από τους Γερμαναράδες αλλά θα τους δώσουμε και τον πισινό μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...