Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Σα σήμερα το 1933

Σα σήμερα το 1933 ναζίδια καίνε βιβλία των Μαρξ, Φρόιντ, Μπρεχτ και Αϊνστάιν στην κεντρική πλατεία στο Βερολίνο. Τα χαρακτηρίζουν «αντιγερμανικά». Λίγο αργότερα θα αρχίσουν να καίνε ανθρώπους. 
Τη μεγαλύτερη καταστροφή στη Γερμανία την έκανε ο Χίτλερ και η εγκληματική του συμμορία. Η Γερμανία στο Β’ Παγκόσμιο έχασε πάνω από 7.760.000 στρατιώτες και αμάχους. Οι υποδομές της καταστράφηκαν και η χώρα, που τελικά παραδόθηκε χωρίς όρους, έχασε αρκετά εδάφη κυρίως στα Ανατολικά τα περισσότερα εκ των οποίων δόθηκαν στην Πολωνία. 
Ποιος λοιπόν ήταν αντιγερμανός;  
Σήμερα, κομπλεξικοί, ηλίθιοι, εγκληματίες, σαδιστές, θέλουν να κάνουν στις χώρες τους ό,τι ο Χίτλερ στη Γερμανία. Η ρητορική και η πολιτική παραμένει η ίδια. Όπως ξέρουμε από την επιστήμη, στις ίδιες συνθήκες, με τα ίδια υλικά, έχουμε τα ίδια αποτελέσματα.
Βέβαια δεν έχει ξεθωριάσει εντελώς η μνήμη του Ολοκαυτώματος και της Ανθρωποσφαγής. Αλλά θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ώστε τα ναζιστικά ζόμπι να μένουν στους τάφους τους και να μην βγουν ποτέ ξανά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...