Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Τα οφέλη του γιαουρτιού

Θάνο Πλεύρη, ναζιάρη μου υπουργέ, κανονικά πρέπει να ευχαριστήσεις όσους σε κέρασαν γιαούρτι. Κατά τη γνώμη μου, εφόσον περιδρόμιαζες κοψίδια στο μεζεδοπωλείο, έπρεπε να σε κεράσουν τζατζίκι. Αλλά το αγγούρι έρχεται στις εκλογές. Όσο για το σκόρδο το θέλει ο κόσμος για τον παγκόσμιο γκαντέμη. 

Μια αναζήτηση στο Google για το γιαούρτι δείχνει πόσο ωφέλιμο είναι.     

«Μειώνει το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς ...

Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα ...

Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης υψηλής πίεσης του αίματος ...

Ενισχύει το εντερικό μας σύστημα ...

Βοηθάει να ανακτήσουμε γρηγορότερα τις δυνάμεις μας, μετά την προπόνηση ...»

Όχι μόνον αυτά. Το ληγμένο γιαούρτι (γιατί το «ζωντανό» είναι κρίμα να το πετάξεις) στους κηφήνες είναι ό,τι πρέπει για διαμαρτυρία. Αφήστε που φτιάχνει και την επιδερμίδα. 

Το γράφει το site του κουμπάρου:

«Όταν το γιαούρτι χρησιμοποιείται εξωτερικά, σε τοπικές κούρες ομορφιάς, τα λιπαρά που περιέχει θρέφουν την αφυδατωμένη επιδερμίδα, τη μαλακώνουν και τη βοηθούν να διατηρήσει την υγρασία της. Οι ¬βιτα¬μίνες του -ιδιαίτερα η βιταμίνη Α- έχουν αναπλαστικές και ανανεωτικές ιδιότητες, η δροσιστική του υφή καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς στο δέρμα, ενώ ένα άλλο βασικό του συστατικό, το γαλακτικό οξύ -που δημιουργείται από τη ζύμωση του γάλακτος- δρα συσφιγκτικά. Ταυτόχρονα, τα πολύτιμα προβιοτικά, με την αντιβακτηριδιακή και την αντιμυκητιασική τους δράση, καταπολεμούν την ακμή. Το γιαούρτι, ως φυσικό καλλυντικό, έχει πολλά να προσφέρει σε όλους τους τύπους της επιδερμίδας. Επωφεληθείτε, λοιπόν, και εσείς από αυτό το πολύτιμο συστατικό και δοκιμάστε την τονωτική, εξισορροπητική και αναζωογονητική του δράση στη φροντίδα του προσώπου και των μαλλιών σας με τις συνταγές που ακολουθούν».

Οπότε ναζιάρη Θάνο, δε χρειάζεται να το κάνεις θέμα. Ένα απλό «ευχαριστώ» αρκεί. 

Να δούμε όμως και τι έκανες εσύ; Θα αφήσω τα ναζιστικά - ρατσιστικά που είπες για τους πρόσφυγες. Θα αρχίσω από το τελευταίο την έλλειψη νοσοκομείων, ασθενοφόρων ακόμα και φαρμάκων. Πάλι καλά που έχουμε γιαούρτι δηλαδή.

Στο Καστελόριζο χτύπησε ένα 4χρονο παιδί κι ο πατέρας του αναγκάστηκε να πάει στη Τουρκία να το περιθάλψουν! Φαντάσου Θάνο, γιε του ναζιστικού κτήνους, να του έλεγαν «να γυρίσεις στη χώρα σου ρε»! Αλλά οι γείτονες ήταν πιο ευγενικοί και πιο πολιτισμένοι από κάτι ακροδεξιά ούγκανα, που νομίζουν πως κατάγονται από το Μέγα Αλέξανδρο και που θέλουν να πνίξουν γυναικόπαιδα. Βασικά κατάγονται από το Χανς το Γκεσταπίτη και τη γίδα Κανούτα (Κνουτ χαϊδευτικά).

Να πω τι έριξες εσύ ναζιάρικο; Άδικα πρόστιμα! Τα μούφα εμβόλια. Επί υπουργίας σου είχαμε απολύσεις υγειονομικών και δεκάδες χιλιάδες θανάτους εκτός ΜΕΘ. Ξεπέρασες και τον άχρηστο Κικίλια. Την τελευταία εβδομάδα είχαμε 43 θανάτους από κορωνοϊό και 26 από γρίπη! 26 νεκροί σε μια εβδομάδα από γρίπη Θάνο! Κανονικά πρέπει να σε ρίξουν στη φυλακή, κάθαρμα! 

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. 31/8/2021 έγινες υπουργός διάλυσης του ΕΣΥ. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ήταν 587.964. Από την έναρξη της επιδημίας είχαν καταγραφεί ως τότε 13.691 θάνατοι. Ξέρεις πόσο είναι τα νούμερα σήμερα; 5.999.934 κρούσματα, αύξηση πάνω από 10 φορές! 36.711 θάνατοι, σχεδόν τριπλάσιοι! Τρις χειρότερος δηλαδή κι από τον Κικίλια. Οπότε βούλωστο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...