Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ελλάς Ελλήνων Χουντικών.

Παλιότερος φράχτης στην Τρεμπλίγκα
Το φράχτη! Να φτιάξουμε φράχτη, να βολευτούν οι φίλοι του Κούλη. Λες και δεν έχουν φάει το καταπέτασμα. 

«Εταιρεία που συστάθηκε πριν ένα μήνα, πήρε το έργο για την διοργάνωση της εκδήλωσης στον Έβρο, με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη.

Απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που συστήθηκε πριν από ένα μήνα, έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να ενοικιαστεί εξοπλισμός για την εκδήλωση δίπλα στο φράχτη του Έβρου, όπου και μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το “κατεπείγον” έργο για την εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασής του φράχτη, κόστισε 27.280,00€…»

Φυσικά απευθείας ανάθεση. Εκλογές έχουμε, ρουσφέτια κάνουμε. 

Είναι τόσο επείγον; Πως δεν είναι; Πως θα ξεχαστούν τα εγκλήματα της χούντας του Μητσοτάκη; Με δυο Πακιστανούς από το Ιράν; Ούτε ναζί με μαλάκυνση δεν ψηφίζει με κάτι τέτοια ΝΔ. Αλλά, αν παίξουν εισβολή στον Έβρο, όλο και κάποιος ακροδεξιός χάνος θα τσιμπήσει. Χώρια οι 27 χήνες στον υμέτερο.

Το φράχτη, μανάρια μου, μην αλλοιωθεί ο Μπολιτισμός μας! Του ρουσφετιού; Του ρουσφετιού, της διαφθοράς, της λεηλασίας, της ανθρωποφαγίας... Είμαστε το τελευταίο κράτος κανιβάλων. Καλά, το «κράτος» μην το παίρνετε τόσο τοις μετρητοίς, παρακράτος, μπανανία.

Να έρθουν δηλαδή οι ξένοι και να κόψουν τα χέρια των κλεφτών; Αυτό θέλουμε;  - Αυτό! 

Το φράχτη τον φτιάχνουν από τη μια για να μην έρθει κάνας Βέλγος εισαγγελέας και τους κλείσει όλους μέσα, από την άλλη για να μη φύγουμε εμείς. 

Με το Μνημόνιο που έρχεται μετά τις εκλογές, θα δείτε ποιοι θα θέλουν να έρθουν και πόσοι θα θέλουν να φύγουν.

Φυσικά θα πούμε για το φράχτη. Για τι να πούμε; Για την ακρίβεια; Να εκθέσουμε την κυβέρνηση; Για τα σκάνδαλα; Για τα εγκλήματα και το κουκούλωμά τους; Ακαταδίωκτο! 

«Κουκουλώνουνε, σου λέω, κουκουλώνουνε,

κι επειδή βρήκανε βλάκες ξεφαντώνουνε.

Κουκουλώνουν τα λαμόγια, είναι συνήθεια,

γιατί έχουν αλλεργία στην αλήθεια…»

Ελλάς Ελλήνων Χουντικών. Ή Γελάς γελοίων Χριστιανών. 

Που σα Χριστιανοί είπαμε να βοηθάμε τον πλησίον, αλλά όχι και τον πρόσφυγα. 

Ποιον να βοηθάμε; Την Τράπεζα! Μέχρι και τα σπίτια μας θα τους δώσουμε! Τον εφοπλιστή. Να του δώσουμε κι άλλα χρήματα, κι άλλες απαλλαγές. Αυτόν που έχει το ρεύμα. 

Το αφεντικό! Να κάτσουμε κιόλας στον αφέντη. Να του κάτσουμε μέχρι τα 72, που θα πάρουμε σύνταξη, αν προλάβουμε! Μερακλής τ' αφεντικό… Η γριά η κότα έχει το ζουμί κι ο γέρος εργαζόμενος την υπεραξία.  

Από ξένους μόνο τουρίστες και Ουκρανούς βοηθάμε. Τους Ουκρανούς γιατί το είπαν οι Αμερικάνοι. 

Θα βοηθήσουμε και τους εμπόρους όπλων στην Αμερική. Θα δώσουμε μερικές δεκάδες δις για αόρατα παλτά. Που θα τα βρούμε; Το είπε ένας Λεβέντης: Θα κόψουμε 200 - 300 ευρώ από τις συντάξεις. 

Γιατί δεν κόβουμε από τους έχοντες; Γιατί γι αυτό έχουν λεφτά. Ξέρουν να τα φυλάνε, τα στέλνουν έξω. 

Εδώ μοιράζουν σανό μέχρι να γίνουν εκλογές. Μετά ξανά άρμεγμα, κούρεμα ίσως και σφάξιμο μια και πλησιάζει Πάσχα. 

Αχ καλό μου αμνοερίφιο, που βλέπεις το τσοπάνη χαρούμενο και χαίρεσαι κι εσύ...   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...