Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Το δυστύχημα

«Μέσα σε λίγα 24ωρα σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα ο πρώην σταθμάρχης του Βόλου και ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ».

Συλλυπητήρια στους συγγενείς, φίλους, αλλά και την Αλήθεια που σκοτώθηκε μαζί του.

«Αυτόν τον καημένο σταθμάρχη που ξεφτίλισε τον υφυπουργό τον προσέχει κανείς η θα τον βρούμε και αυτόν σε κανά χαντάκι. Έχουμε να κάνουμε με εγκληματική οργάνωση. Τέλος».

«Νεκρός σε τροχαίο συνταξιούχος σταθμάρχης στο Βόλο, νεκρός σε τροχαίο στο Λαγονήσι και ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ. Το μόνο που με κάνει να πιστεύω ότι πρόκειται απλά για τραγικές συμπτώσεις είναι ότι αδυνατώ να πιστέψω πως θα ήταν τόσο απροκάλυπτα κι εξόφθαλμα μαφιόζοι».

Κάθε φορά που πρόκειται κάποιος να κάνει αποκαλύψεις, κάτι γίνεται και σωπαίνει για πάντα. Το είχε πάθει παλιότερα ο Αλέκος Παναγούλης.

«Σκοτώνεται την πρωτομαγιά του 1976 σε ηλικία 36 ετών κατόπιν τροχαίου ατυχήματος στην λεωφόρο Βουλιαγμένης (το αυτοκίνητό του έπεσε σε υπόγειο κατάστημα επί της λεωφόρου κάθετα στην πορεία του), λίγες μέρες πριν από την αποκάλυψη των φακέλων σχετικά με τα όργανα ασφαλείας της Χούντας (Φάκελος ΕΣΑ). Η αποκάλυψη των φακέλων, που δεν έλαβε χώρα ποτέ, λέγεται ότι περιείχε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις εις βάρος ορισμένων πολιτικών που συνεργάστηκαν με τη χούντα. Κατά πολλούς, το τροχαίο ατύχημα είχε στηθεί για να θέσει τον Αλέξανδρο Παναγούλη εκτός μάχης και να εξαφανίσει τις αποδείξεις που είχε υπό την κατοχή του. Δεν έχει παρουσιαστεί ωστόσο μέχρι σήμερα κανένα τεκμήριο για όλες αυτές τις εικασίες».

Γι' αυτό γίνονται τέτοιου είδους τροχαία, για να μην ακουστούν ποτέ πράγματα που θα βάλουν φυλακή διάφορους. Αν ήμασταν θρήσκοι, θα λέγαμε πως κάποιους τους προστατεύει ο Διάολος…

Ένα δυστύχημα έγινε πριν πολύ καιρό: Όταν κέρδισαν οι συνεργάτες των ναζί με τις πλάτες Εγγλέζων και Αμερικάνων. Αν κέρδιζαν οι καλοί, θα ήταν αλλιώς. Τώρα είμαστε μια περιοχή συμμοριών. Ούτε καν μπανανία ή αποικία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...