Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Τα παθήματα γίνονται μαθήματα;

Τα είπαμε; Τα είπαμε. Μας άκουσαν; Όχι, γιατί κοιμούνται. Κοιμούνται κι ονειρεύονται. 

Στο άρθρο μας «Το βρωμερότατο 23» είπαμε την αλήθεια: Η δίωξη του Παππά είναι πολιτική. Ο Μητσοτάκης όμως έχει στο τσεπάκι του όλες τις εξουσίες. ΜΜΕ, παρακράτος (κράτος δεν ήμασταν ποτέ), στρατό κομματόσκυλων - τρολλ, μπάτσων και δικαστών. Θα κάνουν όχι το σωστό, αλλά αυτό που συμφέρει τη ΝΔ. 

Είναι άλλωστε ο Άρειος Πάγος που έβγαλε την κατάπτυστη απόφαση να πάρουν τα σπίτια του κόσμου. Είναι η δικαστική εξουσία που με σειρά αποφάσεων έκανε τα Μνημόνια συνταγματικά, πετσόκοψε μισθούς, συντάξεις, ελευθερίες, εργατικά δικαιώματα, αθώωσε καθάρματα (φονιάδες καταχραστές και βιαστές) και το χειρότερο καταδίκασε αθώους! 

Μες την προεκλογική περίοδο η γαλάζια μαφία τράβηξε τέτοια φάπα στο ΣΥΡΙΖΑ, που τους αποκεφάλισε! Το δούλεμα που κάνει η συμμορία της ΝΔ στους ηλίθιους ρεφορμιστές είναι επικό. «Έχετε καταδικασμένο υπουργό»! Λοιπόν βλάκες του ΣΥΡΙΖΑ; Έχετε ακόμα εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαστική εξουσία; Το να την πω «δικαιοσύνη» είναι τεράστια προσβολή για τη δικαιοσύνη. 

Τα είχε κάνει ξανά το κάθαρμα, ο αποστάτης μπαμπάς του σημερινού καθάρματος. Με τον Τσοβόλα έκανε ακριβώς τα ίδια. Μόνο που εκεί είχε γνήσιο Ανδρέα Παπανδρέου που δεν ψάρωσε και τον χόρεψε στο ταψί. (Που βέβαια μετά έκανε λάθος και γλύτωσε τον αποστάτη από το διασυρμό μιας καταδίκης από το Ειδικό Δικαστήριο). 

Οι Μητσοτάκηδες όμως χτυπάνε ύπουλα με τους δικαστές τους πολιτικούς τους αντιπάλους. 

Ό,τι και να κάνει ο Παππάς δεν προλαβαίνει μέχρι τις εκλογές, κι αυτός ήταν ο στόχος της πολιτικής δίωξης και καταδίκης.

Τα πετσωμένα ΜΜΕ πανηγυρίζουν, γιατί ένα από τα ελάχιστα καλά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ να τους βάλει να πληρώσουν, αφού χρησιμοποιούσαν τις δημόσιες συχνότητες, τιμωρήθηκε! 

Η ΝΔ πανηγυρίζει, γιατί βρήκε τον αποπροσανατολισμό που ήθελε για ακρίβεια, πλειστηριασμούς, χρέος, ανεργία και βέβαια για τα σκάνδαλα των στελεχών της

Ψηφίστε πάλι να αθωωθεί ο Άδωνης, να πάνε αυτοί πεντακάθαροι στις εκλογές, κι εσείς λασπωμένοι.       

Για την Ιστορία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα τσάκισε τη ΝΔ παρά τις καταδίκες στελεχών του. Αλλά έκανε σκληρή αντιπολίτευση, αυτό που δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα πω άλλα εκτός από ένα: Ο Μητσοτάκης μαγειρεύει τις εκλογές. Πιθανότατα θα νοθεύσει το αποτέλεσμα. Έχετε το νου σας. Αν δεν προσέξετε, κακό του κεφαλιού σας. 

Καλά να πάθετε, γιατί χαριστήκατε στους εγκληματίες, όσο ήσασταν κυβέρνηση. Είχατε την ευκαιρία να ξεβρομίσετε το βόθρο. Βάλατε μυαλό; Δε νομίζω. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...