Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Πρωτοχρονιάτικος πόνος στους φασίστες.

 «Και μπήκε το 2024 με τις σημαίες της Παλαιστίνης να ανεμίζουν στο Σύνταγμα, μπροστά ακριβώς από την Βουλή. Και αυτό που τόσο επιμελώς 3 μήνες κρύβουν, ελευθερώθηκε και τρύπωσε σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια, χωρίς να μπορεί κανείς να το εμποδίσει».

Ήταν χαρούμενη η φετινή Πρωτοχρονιά για την πρωτεύουσα αφού ο Ντορογιός δε θα είναι πλέον δήμαρχος, οπότε θα γλυτώσουν τα πόμολα. Ό,τι έφαγε - έφαγε, τουλάχιστον από το δήμο. 

Ακόμα καλύτερο ήταν πως οι σημαίες της ηρωικής Παλαιστίνης ανέμιζαν στο Σύνταγμα, κάτι που έτσουξε αφάνταστα τους φασίστες υποτακτικούς. 

Στο μεταξύ κάθε μέρα οι ρατσιστές επιβεβαιώνουν πως είναι τέρμα ηλίθιοι και τέρμα καθάρματα: 

Ο δήμαρχος Χάρης Δούκας χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα μαζί με ένα χαριτωμένο κοριτσάκι η οποία όπως μάθαμε ήταν κόρη  της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού.

Πανηλίθια ακροδεξιά φασιστόμουτρα ανέβηκαν στα κάγκελα γιατί το κοριτσάκι ήταν… μελαχρινό! «Άρα είναι από την Παλαιστίνη!» έβγαλαν το συμπέρασμα οι εραστές της χούφτας. 

Εδώ έχουμε να πούμε κάποια πράγματα. 

Μια χαρά ήταν το κοριτσάκι και μακάρι να ήταν μαζί της άλλα παιδάκια από την Παλαιστίνη, γιατί αυτό θα σήμαινε πως γλύτωσαν τη γενοκτονία που κάνουν οι νεοναζί Ισραηλινοί.

Το ότι δε θέλουν ούτε παιδάκια από την Παλαιστίνη δείχνει ακόμα μια φορά πως οι δεξιοί είναι το κόμμα του Ηρώδη. Η μόνη σχέση που θέλουν να έχουν με παιδιά είναι ποινικό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος. Μίχος - Λιγνάδης κλπ.

Το ότι έκριναν από το χρώμα των μαλλιών και των ματιών σίγουρα σήμερα προκαλεί γέλιο. Όπως γράφτηκε:

«Η αμήχανη στιγμή που οι ρατσιστές κωλοέλληνες βλέπουν την εννιάχρονη Σοφία – κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού – και συνειδητοποιούν πως οι νεοέλληνες δεν ανήκουμε στην Άρια φυλή». 

Όμως στη ναζιστική Γερμανία αυτό ακριβώς έκαναν. Όσοι δεν ήταν ξανθοί με γαλανά μάτια πήγαιναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Επίσης το ότι τους πείραξε που κάμποσοι πρόσφυγες γιόρτασαν δείχνει πόσο αποκτηνωμένοι είναι. Οι λούμπεν δεξιοί, τα δουλάκια των αφεντάδων, είναι τόσο μαλάκες, που δεν θέλουν να ευτυχήσουν οι ίδιοι, αλλά να υποφέρουν οι άλλοι! Είναι τόσο κομπλεξικοί!

Μπορούσαν να γιορτάσουν κι αυτοί παρέα με τους ανθρώπους στο Σύνταγμα, αλλά όχι! Δεν θέλουν να γιορτάζουν οι φτωχοί!  

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και ό,τι συμβαίνει την Πρωτοχρονιά συμβαίνει όλο το χρόνο, το 2024 θα είναι μια καλή χρονιά, αφού θα δώσει περισσότερο πόνο στα φασισταριά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...