Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΝΑ! Σωστή λέξη, λάθος σήμα.

Ρεφορμιστές! Σε κάνουν να ξεχάσεις τα προβλήματα και να κάνεις καινούριο συκώτι από τα γέλια. Οι κλόουν του τσίρκου της πολιτικής. 

Αυτοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (Πάμε Στέφανε) έκαναν το ΝΑ! Τι είναι το να; Μια λέξη με πολλές σημασίες. 

Πχ «Έλλη, να ένα μήλο». «Λόλα, να ένα κόμμα»: Νέα Αριστερά ή ΝΑ. Στη πρόταση με το μήλο δείχνει. Σαν κόμμα δείχνει την κατάντια των Ρεφορμιστών. 

Βεβαίως υπάρχει και το «να» συνοδευόμενο από φάσκελο ή φάσκελα, τα οποία εδώ ταιριάζουν περισσότερο. «ΝΑ! Ρε ηλίθιοι που είστε εσείς αριστεροί. Τσιράκια των αφεντικών ήσασταν, είστε και θα είστε».  

Τώρα δεν είναι ώρα για Γραμματική, θα μιλήσουμε για πολιτική. Τα τεφαρίκια που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη έφτιαξαν δικό τους κόμμα, το οποίο είναι άλλο ένα δεκανίκι τους συστήματος. 

Αν ήταν πιο σωστή θα έβαζαν ως σήμα τη μούντζα μαζί με το ΝΑ. «Να, ρε βλάκες, που μας πιστέψατε και μας ψηφίσατε»! 

Πως τα καταφέρνουν με τα ίδια σάπια, σπασμένα και διεφθαρμένα υλικά, όπως είναι οι ρεφορμιστές, να φτιάχνουν συνεχώς καινούρια γρανάζια του συστήματος, είναι άξιο απορίας και εξερεύνησης. Καμία ανακύκλωση δεν είχε ποτέ τέτοια επιτυχία.   

Τα νέα υποπόδια των πλουσίων είναι τα παλιά. Όσοι πήραν στο λαιμό τους όσους τους εμπιστεύτηκαν. Μάλιστα είναι οι δήθεν «νέοι αριστεροί» οι πιο αδίστακτοι φασίστες. Επειδή σκοπός τους είναι να σπάσουν εντελώς το ηθικό όσων ήλπισαν και πίστεψαν σε μια άλλη πολιτική από αυτή της γαλάζιας και πράσινης συμμορίας.

Γιατί πως αισθάνεται αυτός που τους ψήφισε για να μην έχουμε νέα Μνημόνια, αυτοί που έστω παρέμειναν στο ΣΥΡΙΖΑ για να μην έρθει πάλι ο Μητσοτάκης και ξεσαλώσουν οι ακροδεξιοί φονιάδες και μαυραγορίτες, όμως ψήφισαν την Αχτσιόγλου και τους άλλους; Πως λέτε να αισθάνονται; Απελπισμένοι; Φαρμακωμένοι;  

Ναι, τα είχαμε πει, αλλά δεν είναι ώρα για τέτοια. Η φαγωμάρα μεταξύ των αστικών καθαρμάτων είναι πλαστή. Σκοπός εδώ είναι ο αποπροσανατολισμός. Όσο ασχολούμαστε με τα σκουλήκια, δε βλέπουμε τις ύαινες της ΝΔ, που σκοπό έχουν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αντιλαϊκά μέτρα, πριν ο κόσμος καταλάβει τι συμβαίνει.

Κανένας από αυτούς που έφυγαν (ή έμειναν) σε μια ακόμα παραλλαγή του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι αριστερός, παρά υποκριτής. Είναι αυτοί που εφάρμοσαν το 3ο Μνημόνιο. Εκεί δεν ήταν καθόλου αριστεροί. Ήταν αδίστακτοι, υποταγμένοι, σαδιστές, εγκληματίες. 

Δε θα ασχοληθώ άλλο με τα περιττώματα, εκτός ίσως από κάποιο άλλο σατυρικό άρθρο, όταν γελοιοποιηθούν κι άλλο. Τα έχουμε δει και πριν. Που κατέληξε η ΔΗΜΑΡ, το ΠΟΤΑΜΙ κλπ. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά τραβάς το καζανάκι.                 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...