Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Η Μπανανία που ζούμε.

Δόμνα: «Το περπάτημα κάνει καλό». Αυτό είπε για το κλείσιμο των σχολείων! Η ίδια, όπως και οι υπόλοιποι κηφήνες, κάνουν τσάρκα με τα πολυτελή αμάξια που πληρώνουν τα χαϊβάνια οι ψηφοφόροι. Άλλωστε έτσι γίνονταν και παλιότερα. Άλλοι καβαλούσαν άλογα, άλλοι τους καβαλούσαν. Γιατί; Γιατί όποιος σκύβει το κεφάλι, αυτό παθαίνει, τον καβαλάνε. 

Έκοψαν το πόδι του μπάτσου κι έγινε χαμός από τους ΑΡΔ και το παρακράτος. Για το τροχαίο στην Ξάνθη, όπου σκοτώθηκε από μπάτσο μια κοπέλα μόλις 19 χρονών, δεν λένε το παραμικρό. Αν ήταν η κοπέλα ο φταίχτης, θα έτρωγε ισόβια με τους ΑΡΔ και τα ναζιάρικα τρολ να λένε μέχρι και για το τι πάνες φόραγε, όταν ήταν βρέφος. Φυσικά δεν έπιασαν κανένα άλλο μπάτσο - ούτε καν στην Ξάνθη - ενώ για ένα ποδάρι ταλαιπωρούσαν 423 αθώους στου Ρέντη. Άρα το πόδι του μπάτσου στοιχίζει πολύ περισσότερο από μια ζωή στο χρηματιστήριο των καθαρμάτων της δεξιάς. 

ΔΕΗ: Μας αλλάζει τα φώτα. Μπλε, πράσινες, πορτοκαλί και άλλες αυξήσεις. Στο θεό οι τιμές του ρεύματος. Όπως θα έλεγε κι η κάθε Δόμνα «το διάβασμα υπό το φως το κεριών μπορεί να μην κάνει καλό στα μάτια, είναι όμως ρομαντικό». Όλα αυτά γιατί μερικοί ψήφισαν μαυραγορίτες και οι υπόλοιποι πετούσαν χαρταετό. Όσο για τις τιμές τραβάν την ανηφόρα με σημαίες και ταμπούρλα.

«Φάε λάδι κι έλα βράδυ» λέει η παροιμία. Είναι παλιά. Φάε λάδι και εξήγησε που βρήκες τα φράγκα για να το αγοράσεις. Μην ακούσω ξανά «δεν ξέρετε εσείς από Κατοχή», ορίστε μάθαμε, τουλάχιστο τη μαύρη αγορά. Σε μια χώρα που παράγουμε ελιές και λάδι έχουμε τις ακριβότερες τιμές. Σε λίγο η χωριάτικη σαλάτα θα αποτελεί τεκμήριο. 

«Είστε όλοι φοροφυγάδες» λέει η συμμορία της ΝΔ στους ηλίθιους ελεύθερους επαγγελματίες που τις ψήφισαν. Δεν μπορούν να έχουν μαγαζί με τόσους φόρους. Πολύ σωστά! Το ίδιο έλεγαν οι ναζί εγκληματίες στους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. «Αφού ζείτε πάνω από μήνα με αυτά που σας δίνουμε για να τρώτε, σημαίνει πως κλέβετε τρόφιμα, οπότε θα εκτελεστείτε»! Για τους μικρομεσαίους που ψήφισαν εγκληματίες, το λες και θεία δίκη. 

Θρηνούμε συνεχώς τα ταξικά μας αδέρφια. Είναι οι απώλειες του ταξικού πολέμου που κάνουν εναντίον μας. Οι δολοφονίες εργατών που βαφτίζονται «ατυχήματα» είναι αποτέλεσμα της δολοφονικής πολιτικής. Οι εργάτες είναι πολλοί οπότε τα αφεντικά τους λιγοστεύουν. Όσοι σκλάβοι μείνουν, θα δουλεύουν σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες του κάθε αφέντη. 

Στα Public πχ οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε καταγγελία εναντίον της «κανιβαλιστικής πρακτικής της ονομαστικής πώλησης». Αν σταυρώσουν πελάτη, τον στέλνουν στο ταμείο με χαρτάκι που λέει «εγώ τον έκανα να αγοράσει»! Δεν είναι αυτό που νομίζουμε, δεν είναι για να απολύσουν, είναι για να δουν πόσοι θα γίνουν στο μέλλον ΑΡΔ. Γιατί άμα πείσεις κάποιον που δεν έχει φράγκο, να αγοράσει πανάκριβα τη μπακατέλα, σημαίνει πως είσαι μεγάλο ταλέντο στο παραμύθι. Εντάξει είναι και λίγο κανίβαλοι, αλλά «αν δεν φάμε ανθρώπους δε βγαίνει ο ήλιος». Αυτό έλεγαν οι ιερείς, όχι μόνο στους Αζτέκους και τους Μάγια, παντού. 

Κλείνουμε λοιπόν με την αρχαιότερη μαφία, την Εκκλησία. Θαύματα, θαύματα, θαύματα παντού, αλλά το μεγαλύτερο είναι πως ακόμα πιστεύουν εκατομμύρια σε παραμύθια που λένε χαραμοφάηδες, οι οποίοι αρμέγουν καθημερινά το ποίμνιο. Το πώς τα καταφέρνουν είναι πραγματικά ανεξήγητο. Κάποτε όμως τελειώνουν τα παραμύθια. Όσοι πάτε για ψώνια προσευχηθείτε, να δούμε αν θα αλλάξουν οι τιμές… 

ΥΓ Μην ψηφίζετε ΝΔ, μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά μόνα με ρασοφόρους. Μ’ ευχαριστείτε μετά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...