Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Το ΚΚΕ αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν πιστεύω καθόλου στις δημοσκοπήσεις. Έχουν πέσει πολλές φορές έξω όσον αφορά το πραγματικό αποτέλεσμα και συνήθως είναι η θέληση του πελάτη.

Σίγουρα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ πάει προς διάλυση αφού τα όσα έκανε είναι αντίθετα με όσα ήλπιζαν εκείνοι που τον ψήφιζαν και που έφυγαν κυρίως από το ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ είναι τσόντα της ΝΔ. Ανύπαρκτο, απλά ακολουθεί τη χειρότερη ακροδεξιά πολιτική και πιστεύει πως η διάλυση των ρεφορμιστών θα του δώσει ψήφους. 

Πιστεύω πως απ’ αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και δυσαρεστήθηκαν επίσης από το ΣΥΡΙΖΑ ελάχιστοι θα επιστρέψουν στο πράσινο μαντρί. Οι περισσότεροι απέχουν και περιμένουν.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα το ΚΚΕ να διεκδικήσει την εξουσία. Αν βγει δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η πορεία του θα είναι ανάλογη με την πορεία του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1977-1981.

Η ΝΔ κάνει πλιάτσικο και πρέπει να φύγει. Το μόνο κόμμα που έχει άλλη πολιτική, μπορεί να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα και να διώξει τους ακροδεξιούς εγκληματίες είναι το ΚΚΕ. 

Στις δημοτικές ήταν και το μόνο κόμμα που είχε άνοδο σε ψήφους. Το ποσοστό του ήταν πολύ κοντά σε αυτό του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Πιστεύω πως η ΝΔ φοβάται το ΚΚΕ και δεν το θέλει δεύτερο γιατί ξέρει πως σύντομα μετά θα βγει πρώτο, παρόλο οι ΑΡΔ, τα τρολ της και το παρακράτος της γενικά θα αφήσει το ΣΥΡΙΖΑ και θα επιτεθεί ολομέτωπα στο ΚΚΕ. 

Γι αυτό και οι δημοσκοπήσεις θα πριμοδοτούν το εντελώς διεφθαρμένο και διαλυμένο ΠΑΣΟΚ. Μετά τις Ευρωεκλογές όμως ίσως έχουμε την αρχή του τέλους τους καθεστώτος Μητσοτάκη. 

Βλέπω στο Κόμμα κάτι αντίστοιχο με το ΣΥΡΙΖΑ το 2012. Αν οι δημοσκοπήσεις έδιναν τα πραγματικά ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν πρώτο κόμμα κι όχι δεύτερο με μικρή διαφορά από τη ΝΔ. 

Το 2012 ήθελαν να στρέψουν τον κόσμο προς την ΔΗΜΑΡ και άλλων ακίνδυνων για τη Μνημονιακή πολιτική, αφού πίστευαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτό που έλεγε. 

Το ΚΚΕ έχει αποδείξει πως κάνει αυτό ακριβώς που πρεσβεύει. Έχουμε δείξει πως δεν υποχωρούμε από βασικές μας θέσεις. Πως αγωνιζόμαστε για τους εργαζόμενους. 

Αυτό εκτιμά ο κόσμος και όταν θα είναι το ΚΚΕ που αγωνίζεται για την πρωτιά στις εκλογές, να δούμε τι θα λένε όσοι μιλούσαν για χαμένη ψήφο και για συσπείρωση για να φύγει η δεξιά.         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...