Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Δυο από τα ψέματα του ανοικτού βόθρου.

Η γαλάζια μαφία προικίζει με άλλα 7.000.000,00€ τους οχετούς της τηλεόρασης για την προπαγάνδα που έκαναν και για τα ψέματα που έλεγαν κατά της Ρωσίας. 

Την ίδια ώρα χαρατσώνει τους μικρομεσαίους λασπώνοντας τους ως «φοροφυγάδες»! Καλά να πάθουν όσοι από αυτούς ψήφισαν ΝΔ.

Υπενθυμίζουμε, πως οι εφοπλιστές είναι στα λόγια με τους Ουκρανούς, ενώ στην πράξη με τους Ρώσους, αφού κάνουν λαθρεμπόριο καυσίμων και άλλων Ρωσικών προϊόντων!

Εμείς είμαστε πάντα με την πλευρά της αλήθειας, κι αυτό ενοχλεί πάρα πολλούς. Ξύδι. 

Ένα κανάλι τήρησε μια πιο ήπια στάση λέγοντας τα λιγότερα ψέματα, όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Είναι ο ανοιχτός βόθρος του Ιβάν, όχι του Τρομερού, του πιστολά.

Βέβαια για τους Παλαιστίνιους σκοτίστηκαν, όποτε λένε χυδαία ψέματα - όπως και οι υπόλοιποι βόθροι άλλωστε - δικαιολογώντας τη γενοκτονία εναντίον των Παλαιστίνιων. 

Έχουμε πει πως όχι μόνο δεν μας αρέσει η Χαμάς, είμαστε εναντίον. Είναι μια οργάνωση που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τους Κομμουνιστές της Παλαιστίνης, οι οποίοι, αν ακούγονταν, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Η ίδια η Χαμάς έχει ιδεολογία τον αντικομουνισμό, οπότε πώς να είμαστε υπέρ;

Αυτό όμως δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δικαιολογούμε τη γενοκτονία που κάνουν  οι Ισραηλινοί, οι οποίοι θέλουν να αφανίσουν τους Παλαιστίνιους. 

Το πρώτο ψέμα του ανοικτού βόθρου - παραγγελιά προφανώς της Ισραηλινής και Αμερικανικής πλευράς - είναι πως δήθεν η ηγεσία της Χαμάς είναι διεφθαρμένη. Η Χαμάς είναι μια οργάνωση, ένα κόμμα, που κέρδισε τις εκλογές ακριβώς γιατί τα στελέχη του δεν κατηγορούνταν για σκάνδαλα, που κατηγορούνταν τα στελέχη της Φατάχ. Η Φατάχ για χρόνια κυριαρχούσε στην πολιτική. 

Κι ερχόμαστε στο δεύτερο, πιο χυδαίο και μεγαλύτερο ψέμα. ΑΡΔ είπαν πως τάχα «η Γάζα είναι υπό την κατοχή της Χαμάς»! Όμως όπως είπαμε, η Χαμάς κέρδισε εκλογές. Σα να είπαν δηλαδή πως «η Ελλάδα είναι υπό την κατοχή της ΝΔ»! Εδώ που τα λέμε η Ελλάδα μπορεί να είναι υπό την κατοχή της γαλάζιας συμμορίας, αφού το πλιάτσικο και η μαύρη αγορά θυμίζουν την περίοδο 1941-1945. 

Η διάψευση τέτοιων τερατουργημάτων είναι επική. Η εγκυκλοπαίδεια πχ γράφει για τη Χαμάς.

«Η πολιτική πτέρυγα της Χαμάς κέρδισε πολλές τοπικές εκλογές στη Γάζα, την Καλκίλια και τη Ναμπλούς. Τον Ιανουάριο του 2006, η Χαμάς πήρε μια νίκη έκπληξη στις παλαιστινιακές βουλευτικές εκλογές, λαμβάνοντας 76 από τις 132 έδρες στη βουλή, ενώ η κυβερνούσα Φατάχ πήρε 43».

Τα βλακώδη ψέματα της πλευράς των χασάπηδων, όχι μόνο δεν δικαιολογούν τα ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που κάνει το Ισραήλ, αλλά ενισχύουν τη Χαμάς. Αν δεν το βλέπουν οι ΑΡΔ, να βγάλουν τα ευρώ που μπήκαν μπροστά στα μάτια τους.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...