Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Καταραμένοι υβριστές.

Περίπου 1200 χρόνια πριν το Χριστό: Οι Έλληνες διαπράττουν ύβρη: Καταστρέφουν τους ναούς της Τροίας γι αυτό (σύμφωνα με το μύθο) πολλοί από αυτούς δεν επιστρέφουν στην πατρίδα. Οι ίδιοι οι θεοί από προστάτες γίνονται τιμωροί. Δεν είχε σημασία ποιανού θεού ήταν ο ναός, οι ικέτες που καταφεύγουν σ’ αυτούς είναι ιεροί και όσοι τους βλάψουν ιερόσυλοι.

Την ίδια περίπου εποχή ένας άλλος λαός κάνει κι αυτός ότι οι Έλληνες στους Τρώες: Γενοκτονία! Μόνο που αυτοί θεωρούν την καταστροφή των ναών άλλων θεών ως εντολή του δικού τους! 

Σήμερα έχουμε προχωρήσει πολύ τεχνολογικά και λιγότερο ηθικά. Αλλά μια ιδέα των Αρχαίων Ελλήνων κρίθηκε καλή: Για να μην πάρει ο πόλεμος ακόμα πιο άγρια μορφή, έγινε μια συνθήκη μεταξύ των κρατών όπου κάποια πράγματα απαγορεύονται. Ένα από αυτά είναι η καταστροφή νοσοκομείων και ναών. Να μπορούν κάποιοι άμαχοι να καταφεύγουν εκεί, για να γλυτώσουν. Όπως στην Αρχαία εποχή, η συνθήκη αυτή δεν τηρείται πάντα. 

Όμως σήμερα κανείς εγκληματίας Ισραηλινός δεν τολμά να πει πως ήταν «θέλημα θεού» ο βομβαρδισμός αμάχων. Γνωρίζουν κι αυτοί πως είναι καθάρματα. Μάλιστα οι ναζί που τους κυνηγούσαν κάποτε, έκαναν ακριβώς παρόμοια εγκλήματα: Βομβάρδιζαν νοσοκομεία, έκαιγαν ναούς, αρκετές μάλιστα φορές με τους πιστούς μέσα, εκτελούσαν αμάχους κλπ.

Οι υποκριτές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ παριστάνουν τους τυφλούς. Άλλωστε κι αυτοί έκαναν και κάνουν παρόμοιες φρικαλεότητες. Όσο για την «Ελληνική» κυβέρνηση; Αυτοί είναι τόσο ραγιάδες, που καταντούν ανθέλληνες! Καμία έκπληξη, αφού οι περισσότεροι είναι αποσπόρια γερμανοτσολιάδων, προδοτών, μαυραγοριτών και άλλων τέτοιων τεράτων. 

Εκείνοι που χάρηκαν περισσότερο την ισοπέδωση νοσοκομείων και ναών ήταν οι ναζί. Αυτά που κάνουν οι Ισραηλινοί μιλιταριστές είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Αυτοί που ρίχνουν νερό στο μύλο του αντισημιτισμού είναι οι ίδιοι οι κυβερνήτες του Ισραήλ! Τι άλλο να ζητήσει ένας ακροδεξιός εγκληματίας; Η δολοφονία αμάχων είναι ναζιστική τακτική, γιατί να την καταδικάσουν; 

Η σφαγή αμάχων είναι έγκλημα πολέμου. Σαν αυτά που γίνονταν στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο από τους ναζί. Και τότε υπήρχαν καθάρματα στις κατακτημένες χώρες που όχι μόνο δικαιολογούσαν, αλλά χαίρονταν με το θάνατο αθώων. Τα τέρατα εκείνα νικήθηκαν από τους Κομμουνιστές. Αυτό θα γίνει ξανά, να είναι σίγουροι. Μετά θα τους καταδικάζουν όλοι, όπως έγινε με τους ανθρωποφάγους του Χίτλερ.           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...