Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Είπαμε, είναι μαφιόζοι.

Η ΝΔ είναι μια συμμορία μαφιόζων. Εγκληματούν και όπως όλοι οι μαφιόζοι τα βάζουν με κείνους που αποκαλύπτουν τα εγκλήματά τους. 

«Οι εικόνες που αποκαλύπτει το Documento της Κυριακής, με τα ελικόπτερα της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκι, να βρίσκονται μέσα στα νερά αντί να επιχειρούν για να σώσουν πολίτες, κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου. Αφού κάηκε η Αεροπορική βάση της Αγχιάλου, πλημμύρησε η βάση ελικοπτέρων. Η Άμυνα και η Ασφάλεια της χώρας, είναι παραδομένα στην ανικανότητα της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. Πώς θα προστατεύσει τους πολίτες, αυτός που δεν μπορεί να προστατεύσει τα αμυντικά συστήματα της χώρας; Αυτό που συμβαίνει δεν έχει ξανασυμβεί»…

Η αντίδραση; «Μαρτυριάρηδες! Είναι παράνομο να αποκαλύπτονται τα χάλια μας!» Στην ουσία επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα αλλά σκοτίστηκαν! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μείνουν οι βρομιές τους κουκουλωμένες. Αλλά η μπόχα δεν μπορεί να κρυφτεί. 

Όσο κυβερνάνε, τέτοια θα κάνουν και χειρότερα. Σωστά το Βαθύ Κόκκινο γράφει πως όλα γίνονται για τις μίζες, αφού και να χαλάσουν τα πανάκριβα οπλικά συστήματα θα πάρουν άλλα. Εξάλλου δεν τα έχουμε για τον πόλεμο. Τα παίρνουμε για να κονομάν οι επιτήδειοι.

Τα ελικόπτερα Απάτσι έγιναν υποβρύχια! Κοστίζουν από 22 - 52 εκατομμύρια δολάρια το καθένα, ανάλογα με την αναβάθμιση. Είναι τα πιο ακριβά μαχητικά ελικόπτερα. 

«Εμείς τα μάθαμε όχι μόνο να πετάνε, αλλά και να κολυμπάνε»! Αυτό έπρεπε να πουν, να το γυρίσουν στην παλαβή, κι όχι να απειλούν. Γιατί το φιάσκο είναι τέτοιο που προκαλεί γέλια σε όλο τον πλανήτη! 

Θα παραιτηθεί κανείς; Όχι βέβαια! Γιατί; 41%! Εδώ βγάλανε πάλι το φονιά τον Καραμανλή, που είχε παραιτηθεί για τα Τέμπη! Γιατί να χάνουν χρόνο; Αφού ό,τι και να κάνουν υπάρχουν ζωντόβολα που θα τους ψηφίσουν!        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...