Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Θρησκεία για ζώα.

Μην παρεξηγείς τον τίτλο καλή μου θεούσα. Σήμερα το άρθρο είναι 100% θεολογικό, Χριστιανικό. Πιο Χριστιανικό δε γίνεται. 

Η Εκκλησία λοιπόν δεν δέχεται πως τα ζώα έχουν ψυχή. Διευκρινίζω, αθάνατη ψυχή σαν τους ανθρώπους. Δεν πάνε λοιπόν ούτε στην Κόλαση, ούτε στον Παράδεισο. 

Αυτό είναι Δόγμα, που σημαίνει, πως όποιος δεν το δέχεται, είναι αμαρτωλός, 666, του σατανά, καίγεται στην Κόλαση κλπ, κλπ. 

Ξέρω πως αυτό στενοχωρεί πάρα πολύ τους ζωόφιλους αλλά… για σκεφτείτε λίγο το αντίθετο. Τις ψυχές των άμοιρων κοτόπουλων, αιγοπροβάτων και άλλων αθώων ζώων. Αν πήγαιναν Παράδεισο, τι θα έλεγαν για τους περισσότερους πιστούς, ιδιαίτερα όσους τηρούν τα έθιμα και τις Παραδόσεις, την Κυριακή του Πάσχα πχ; «Με σκότωσαν, με έγδαραν, με παλούκωσαν, με έψησαν και με έφαγαν, ακριβώς με αυτή τη σειρά»! 

Όποτε οι καλοί τετράποδοι φίλοι που περίμεναν υπομονετικά και με αγωνία έξω από την  πόρτα του νοσοκομείου τον άστεγο, ο οποίος τους φρόντιζε, δεν θα πάνε στον Παράδεισο όταν πεθάνουν αφού «το έκαναν από ένστικτο». 

Προτιμώ τα ένστικτα τους από τις «ψυχές» εκείνων που έκαναν άστεγο ένα καλό άνθρωπο. Όχι μόνο ένα, εκατομμύρια αστέγους. 

Από τους δήθεν πιστούς καλούς νοικοκυραίους, που κάνουν τους μεγάλους σταυρούς στην Εκκλησία και που χαλιούνται με την παρουσία των φτωχών προσφύγων.

Τους εκμεταλλευτές, τα καθάρματα που, ως άλλα όρνεα χωρίς όμως τα ένστικτα της επιβίωσης αλλά από σαδισμό κι ενσυνείδητα, τρώνε τους συνανθρώπους τους!

Τα φασιστοειδή που θα χτυπήσουν τους απελπισμένους, κι ενώ είναι σατανιστές, θα παρουσιαστούν ως θεούσες! Οι αγροίκοι και απολίτιστοι ως δήθεν «προστάτες του πολιτισμού»! 

Όλα τα καθάρματα θα πάνε στον Παράδεισο, αν στα τελευταία τους τους εξομολογήσει ο παπάς! Άλλο ένα Δόγμα! 

«Και με τα ζώα»; Τι με τα ζώα; Δεν εξομολογούνται, δεν πιστεύουν, είναι μόνο για να τα εκμεταλλεύονται οι άνθρωποι! 

Από αυτό το Δόγμα που δίνει στους ανθρώπους την κυριότητα και διαχείριση της Φύσης εξηγείται και η καταστροφή, η λεηλασία του Περιβάλλοντος. «Κακή διαχείριση» σύμφωνα με την Εκκλησία. Η «καλή» ποια είναι; Να κόψουμε τα δάση να τα κάνουμε ναούς, αντί ανεμογεννήτριες;

Όπως αντιλαμβανόμαστε η θρησκεία δεν είναι για τα ζώα. Τουλάχιστον όχι όλα, για κάποια δίποδα είναι. Τα ζωντόβολα που πιστεύουν πως θα πάνε Παράδεισο κάνοντας τη Γη και τη ζωή όλων των άλλων Κόλαση! Αλλά αυτοί ενδιαφέρουν, αυτά είναι τα πιόνια του παπαδαριού. 

«Ποτέ δε πειράξω τα ζώα τα καημένα…» Εκτός αν κάτι θεούσες πάνε γυρεύοντας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...