Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Με την πλευρά των μεγαλύτερων καθαρμάτων.

Από την πρώτη στιγμή είπαμε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι αποτέλεσμα ανταγωνισμού μεταξύ των καπιταλιστικών δυνάμεων. Είπαμε ακόμα πως, όσο ήταν η ΕΣΣΔ, οι λαοί ζούσαν αρμονικά. Δεν τσιμπήσαμε επίσης από την αντιρωσική υστερία που εξαπέλυσε ο μεγαλύτερος σφαγέας του πλανήτη μετά τους ναζί, το ΝΑΤΟ. Κατηγορηθήκαμε γι αυτό όχι μόνο από τα υποτακτικά τσιράκια των ΗΠΑ, αλλά κι από αδαείς συντρόφους.

Για τους δούλους των ιμπεριαλιστών ΝΑΤΟ - ΕΕ λέω απλά να πάνε να πνιγούν, να ξεβρομίσει ο τόπος. Άλλωστε πιο «πουτινάκια» από τους δεξιούς Έλληνες εφοπλιστές που κάνουν λαθρεμπόριο με τους Ρώσους, δεν υπάρχουν. Τους άλλους τους καλώ να σκεφτούν.

Οι ναζί, οι χειρότεροι εγκληματίες, αυτοί που ντροπιάζουν την έννοια άνθρωπος, δεν φύτρωσαν ξαφνικά. Στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο μια σειρά κρατών είχαν στην εξουσία ναζί. Δυστυχώς ούτε χάθηκαν όλοι μετά την συντριβή τους από τον ηρωικό Κόκκινο στρατό, ούτε έλειψαν οι αιτίες που γέννησαν τα τέρατα. Κρύβονταν και περίμεναν τη στιγμή της επιστροφής. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ασχολούνται και θυμούνται τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έγιναν ποτέ από τα ναζίδια.

Η Εφημερίδα των Συντακτών γράφει πως «κορυφώνεται η οργή στον Καναδά για το γεγονός ότι κατά την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Κοινοβούλιο της χώρας, ο πρόεδρος του σώματος, Άντονι Ρότα, παρουσίασε με επαίνους έναν 98χρονο, λέγοντας ότι ήταν Ουκρανός ήρωας και «είχε πολεμήσει εναντίον των Ρώσων»». Όλα τα καθάρματα χειροκρότησαν όρθροι τον εγκληματία! 

«Όπως αποδείχθηκε, ο 98χρονος σήμερα Ουκρανός, κάτοικος Καναδά, Γιάροσλαβ Χούνκα, που καταχειροκροτήθηκε μέσα στη Βουλή του Καναδά, ήταν μέλος της 14ης Μεραρχίας των Waffen-SS, τα οποία υπηρέτησε στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Την ταυτότητά του αποκάλυψε το Κέντρο Φίλων του Σάιμον Βίζενταλ, εβραϊκή ομάδα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Αν και προσπάθησαν να πάρουν την ευθύνη οι Καναδοί, πίσω από όλα αυτά είναι ο Ζελένσκι. Χρόνια τώρα την Ουκρανία την κυβερνάν ναζί. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Βλέπουμε τα ναζιστικά σύμβολα, τον αντικομουνισμό, την καταπίεση των μειονοτήτων, τις τιμές που αποδίδουν σε ναζί φονιάδες!

«Λυπούμαι» σύντροφοι, αλλά πιστεύω πως η θέση των ναζί είναι στο πάτο της Πηγάδας και όχι στα κοινοβούλια ή οπουδήποτε αλλού. Σε καμία περίπτωση δε θα είμαι με ακροδεξιά κτήνη, επειδή το είπε η CIA κι επειδή γίνεται άγρια προπαγάνδα κατά των Ρώσων.

Οφείλουμε στα εκατομμύρια θύματα του ναζισμού και του φασισμού, να τσακίσουμε τα τέρατα οπουδήποτε τα συναντάμε. Αυτό που έκαναν πρώτα στην Ελλάδα, που βάφτισαν «εθνικόφρονες» τους συνεργάτες των ναζί κατακτητών, για να χτυπήσουν τους κομμουνιστές, πάνε να το κάνουν σε όλο τον κόσμο! Δε θα τους περάσει.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...