Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Πολιτικά περιττώματα

 

«Ερχόταν με το αυτοκίνητο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ναυπλίου, άνοιγε το παράθυρο του συνοδηγού και πετούσε σκουπίδια και περιττώματα στην αυλή του σπιτιού μου. Έχει καταγραφεί από δυο κάμερες 22 φορές! Αυτό που έκανε είναι εμμονικό και άρρωστο. Έχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, να μην πλησιάζει την οικία μου». Αυτά καταγγέλλει για τον νυν Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός.

Ο δήμαρχος Ναυπλίου, που παραδέχτηκε την «κοπρολαγνεία» του, αφού τον έπιασαν οι κάμερες, αλλά «μόνο μια φορά», πήρε 50,22% στις εκλογές! Τι να πω για τον αχαρακτήριστο κι αηδιαστικό πολιτικό; Τι να πω για τους ψηφοφόρους του; 

Βέβαια είναι το ήθος του δεξιού. Ο Μητσοτάκης έκανε παρόμοια στους πολιτικούς του αντιπάλους, όμως χρησιμοποιούσε τους τηλεοπτικούς βόθρους, τους ΑΡΔ και τα τρολ. Έχει σχέση με το εκδικητικό παρακράτος της δεξιάς. Ο δεξιός τα κάνει κάτι τέτοια. Η Τσιμεντώνη πχ διώκει τους αρχαιολόγους γιατί ανθίστανται στα σκάνδαλα που κάνει η υπουργός. «Η δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά», έλεγε ο Ανδρέας. Περιμέναμε τίποτε άλλο από τους απογόνους των Γερμανοτσολιάδων, τους προσκυνημένους και τα λαμόγια; 

Γελοία και η ΝΔ. Αφού πιάστηκε ο εκλεκτός της «απόπατος» έβγαλε ανακοίνωση πως τάχα δεν είναι μέλος της γαλάζιας συμμορίας της ΝΔ! Όμως υπάρχουν και πάλι αποδείξεις. Φωτογραφίες και video που ο δήμαρχος - οχετός χειροκροτεί το Μητσοτάκη. Πάντως με τέτοια «προσόντα» θα μπορούσε να γίνει και… υπουργός! 

Η πλάκα είναι πως καθήκον του δημάρχου είναι να διατηρεί την πόλη καθαρή. Όπως του υπουργού Υγείας να έχουμε ΜΕΘ κι όχι να πεθαίνουμε αβοήθητοι στους διαδρόμους, όπως έγινε με την Πανδημία, του υπουργού Παιδείας να έχουμε καθηγητές και σχολεία και όχι ελλείψεις, του υπουργού Άμυνας να μην φανερώνει απόρρητα που μπορεί να βλάψουν την αμυντική ικανότητα της χώρας, του υπουργού μεταφορών να έχουμε τρένα κι όχι φέρετρα, του υπουργού Οικονομικών να συγκρατεί τον πληθωρισμό κλπ. 

Σκατά είναι και όσοι τους ψηφίζουν για να γίνει το ρουσφέτι τους, κυκλοφορούν ανάμεσά μας. 

Μερικά σχόλια για το βρωμιάρη δήμαρχο. 

«Κατά τα σκατά και το φτυάρι» λέει ο λαός όταν θέλει να είναι πάνσοφος. 

"Να εδώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δίπλα του ως στυλοβάτη και ως πρώτο χειροκροτητή, τον σκατιάρη Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρη, στην προεκλογική του εξόρμηση σε Ναύπλιο και Μυκήνες, στις 21 του Απρίλη.

Ναι αυτόν τον Κωστούρο που πέταγε  επί ένα μήνα, κάθε μέρα σακούλες με κόπρανα, χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας, σκουπίδια, γκαζάκια με εύφλεκτο υλικό αλλά και απειλές, έξω από την πόρτα του επίσης υποψηφίου για τον Δήμο Ναυπλίου, Δημήτρη Ορφανού.

Αυτή είναι η «αριστεία της δεξιάς» με την οποία σας παραμύθιασαν, ταϊζοντάς σας τόνους σανό την ώρα που πετσοτάιζαν με δεκάδες εκατομμύρια τα ΜΜΕ για την αναγκαία πλύση εγκεφάλου. 

«Αριστεία σκατωμένη».  Αλφαδιά με την «τάξη και ασφάλεια» που ευαγγελιζόταν ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ».

«Διάλογος στο Ναύπλιο:

-Ρε, σκάτα μυρίζει εδώ.

-Δεν είναι τίποτα, περνάει ο Δήμαρχος».

«Ο Δήμαρχος Ναυπλίου που άφηνε περιττώματα στο σπίτι του πολιτικού του αντίπαλου όπως ο ίδιος παραδέχτηκε αφού τον κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, πανηγύριζε την νίκη της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές». 

Όπως όλοι οι κοπρολάγνοι άλλωστε. Μαζί με τους παιδεραστές, τους φονιάδες, τα λαμόγια… 

«-Πρόεδρε, εμένα όποιος μου πάει κόντρα, του πετάω σκατά.

-Κανάλια και δημοσιογράφους δεν έχετε στο #Ναυπλιο;»

«Ντωμεταξύ να σε χειροκροτάει στο Ναύπλιο ο σκατιάρης αξία ανεκτίμητη»

«Μας έχουν πνίξει τα σκ@τ@ ,όπως έλεγε κι ο Λαυρέντης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...