Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ο λόγος που ο Χαρδαλιάς αντικαθιστά τον Πατούλη.

Ο Χαρδαλιάς είναι ο πλέον άχρηστος. Όπου πήγε τα έκανε σαν τα μούτρα του. 

Ως δήμαρχος Βύρωνα μόλυνε το Περιβάλλον και μάλιστα καταδικάστηκε δυο φορές.

Την εποχή της Πανδημίας πήρε μέρος στο μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών με τους 37.089 νεκρούς, με τα παράλογα μέτρα, την ώρα που ο Μητσοτάκης διέλυε το ΕΣΥ.  

Όταν ανέλαβε συντονιστής για να σβήσει τις πυρκαγιές κάηκαν πάνω από 1.300.000 σε ένα χρόνο και απανθρακώθηκαν 3 άνθρωποι.

Τώρα που είναι υφυπουργός άμυνας ανατινάχτηκαν οι αποθήκες στη Νέα Αγχίαλο, ενώ  ίδιος στην προσπάθεια του για επικοινωνιακή προβολή, έδωσε στη δημοσιότητα απόρρητα στοιχεία! 

Όμως έχει ένα «καλό». Είναι ο τύπος για όλες τις βρομοδουλειές. Αυτός που θα κρύψει τους σκελετούς που άφησαν οι άλλοι.

Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί τους πάντες ιδιαίτερα τους δικούς του. Έχει μάθει από τον πατέρα του πως ο κίνδυνος δεν είναι από την αντιπολίτευση, αλλά από τους φιλόδοξους δελφίνους. 

Φυσικά γνωρίζει τι έκανε ο Πατούλης. Ο Πατούλης πήρε την Περιφέρεια Αττικής με εκατοντάδες εκατομμύρια πλεόνασμα. Την παραδίδει με εκατοντάδες εκατομμύρια έλλειμμα! Λέγεται πως αυτά που χάθηκαν φτάνουν σχεδόν το μισό δις! Που πήγαν αυτά τα χρήματα; Κακοδιαχείριση; Σκάνδαλα; 

Αν εκλεγεί ο Χαρδαλιάς, δε θα μάθουμε ποτέ τι απέγιναν τα χρήματα που λείπουν. Όχι μόνο αυτό, τα κομματικά λαμόγια θα συνεχίσουν τον περίδρομο. 

Ο Πατούλης δεν κατεβαίνει γιατί ξέρει πως, αν υπάρξει διάσπαση, θα υπάρξει έλεγχος. Αυτό δεν συμφέρει ούτε τον πρώην Περιφερειάρχη, ούτε τη ΝΔ που τον στήριξε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...