Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Παροξυσμός ανοησίας.

Η Β. Κορέα συνορεύει και με τη Ρωσία. 
Οι ΗΠΑ έχουν εμμονή με τη Λαοκρατική Δημοκρατία της Βορείου Κορέας. Τα ψεύτικα δημοσιεύματα της CIA είναι σχεδόν καθημερινά. Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Kim Jong-un έχει «πεθάνει» και αναστηθεί αμέτρητες φορές. Το ίδιο και διάφοροι αξιωματούχοι. 

Το κόμπλεξ των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών καταντά γελοίο. Είναι σίγουρο οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να λένε αισχρά ψέματα, να ταΐζουν κουτόχορτο τους βλαμμένους ψηφοφόρους αδίστακτων εγκληματιών που είναι γνωστοί ως Πρόεδροι των ΗΠΑ.  

Ένα ακόμα ψεύτικο δημοσίευμα προσπαθεί να εμπλέξει τη Βόρεια Κορέα στον πόλεμο της Ουκρανίας. Δήθεν Ουκρανοί χρησιμοποιούν βορειοκορεατικούς πυραύλους τους οποίους υποτίθεται ότι κατέσχεσε φιλική χώρα! Αυτή την κουταμάρα τη δημοσιεύουν οι Financial Times! 

Β. Κορέα: Όταν διαβάζουν Δυτικές εφημερίδες

Καλά οι Αμερικάνοι είναι αγεωγράφητοι. Κάποιος δε βρέθηκε να τους πει «τι παπαριές λέτε ρε παιδιά, ποια «φιλική χώρα», η Βόρειος Κορέα είναι ΔΙΠΛΑ στη Ρωσία, συνορεύει, και παραδίπλα είναι η Κίνα. Αν ήθελε να στείλει πυραύλους στη Ρωσία, δε θα το έπαιρνε κανείς χαμπάρι. Απλά δείτε το χάρτη για να συνειδητοποιήσετε τι ηλίθιοι είναι αυτοί που σκαρφίζονται τέτοια σενάρια, πόσο βλάκες θεωρούν την κοινή γνώμη και πόσο μαλάκες είναι οι ΑΡΔ που αναδημοσιεύουν τέτοιες απίστευτες αρλούμπες.  

Όσον αφορά τα πυρομαχικά η Βόρειος Κορέα προφανώς δε θα στείλει τα δικά της. Δεν είναι Ελλάδα. Χώρια που η Ρωσία έχει αρκετά από τότε που ήταν ΕΣΣΔ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...