Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου πάει στον Πριγκόζιν, ενώ το Όσκαρ σεναρίου στον Πούτιν!

«“Σύντομα η Ρωσία θα έχει νέο πρόεδρο”! – Δυνάμεις του Πριγκόζιν με βαρύ πυροβολικό κινούνται προς Μόσχα».

«Η ανταρσία στη Ρωσία ανοίγει «παράθυρο ευκαιρίας» για τους Ουκρανούς».

Οι παραπάνω τίτλοι είναι από ένα 100% αξιόπιστο site που έχει δώσει αγώνες για τους φαντάρους και το εκτιμώ αφάνταστα.

Οι περισσότεροι πιστέψαμε αυτά που έλεγε ο αρχηγός των μισθοφόρων της «Βάγκνερ».

Μόνο που ήταν όλα ένα καλοστημένο θέατρο! Στον πόλεμο έχουν παιχθεί τέτοια θέατρα με σκοπό φυσικά την παραπλάνηση.

Στη Νορμανδία πχ οι Σύμμαχοι πέτυχαν να κάνουν τους Γερμανούς να πιστέψουν πως η απόβαση θα γίνονταν στο Καλαί.

Στο Ανατολικό Μέτωπο οι Ρώσοι είχαν κατορθώσει να παραπλανήσουν πολλές φορές τους ναζί εισβολείς με αποκορύφωμα την επιχείρηση «Μπαγκρατιόν», όπου οι Σοβιετικοί κατάφεραν να απελευθερώσουν τη Λευκορωσία και τις Βαλτικές Δημοκρατίες, όπως επίσης να διαλύσουν την πανίσχυρη «Ομάδα Στρατιών Κέντρο».

Οι Ουκρανοί τις τελευταίες μέρες είχαν πάρα πολλές απώλειες και μικρά εδαφικά κέρδη. Κέρδη χωρίς ουσία, που φυσικά τους έκαναν επιφυλακτικούς για τη συνέχιση της επίθεσης.

Έλα όμως που οι Ρώσοι ήθελαν να συνεχίσουν να ματώνουν οι αντίπαλοί τους. Έτσι ο Πριγκόζιν έπαιξε θέατρο. Δήθεν θα έριχνε τον Πούτιν. Η σκηνοθεσία ήταν καταπληκτική! Μονάδες κινήθηκαν, δόθηκαν στη δημοσιότητα video με καταρρίψεις, ανατινάξεις, προέλαση προς τη Μόσχα και τα σχετικά.

Αλλά ξαφνικά τα βρήκαν! Δε χαλάνε οι φιλίες για ένα πραξικόπημα. Ο ένας υποτίθεται πως ήθελε να σκοτώσει τον άλλο! Μεταξύ φίλων όμως γίνονται αυτά! Ή μήπως όχι;

Το πώς θα εξελιχθεί η επίθεση των Ουκρανών εξαρτάται από πολλά πράγματα. Η ουσία όμως είναι πως οι Ουκρανοί θεωρώντας πως το ηθικό των Ρώσων είναι χαμηλό και πως πιθανότατα οι Ρώσοι θα πολεμούν μεταξύ τους, επιτέθηκαν σε όλο το μήκος του μετώπου. Επιτέθηκαν πάλι σε καλά οχυρωμένες θέσεις, πάλι σε πολλά σημεία αντί να συγκεντρώσουν δυνάμεις σε ένα, πάλι χωρίς αεροπορία. Αυτό σημαίνει σίγουρα πολλές απώλειες. 

Στο μεταξύ ο πραξικοπηματίας και οι άνδρες του πάνε πάλι στο μέτωπο σα να μη συνέβη τίποτα! Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε τη «Βάγκνερ» να ηγείται επίθεσης.  

Το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου πάει στον Πριγκόζιν, ενώ το Όσκαρ σεναρίου στον Πούτιν!

Με 5.000 μισθοφόρους δεν πας ούτε στο διπλανό χωριό. Το πυροβολικό και η αεροπορία θα τους κομμάτιαζε. Αν ήταν πράγματι πραξικόπημα, ο Πούτιν απλά θα έλεγε στους μισθοφόρους «αν θέλετε το μισθό σας, φέρτε μου το κεφάλι του προδότη στο πιάτο».

Στον πόλεμο πρώτη απώλεια είναι η αλήθεια, δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...