Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Η σημασία της ψήφου.

Την πλέον αποτυχημένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έκανε ο Μιζοτάκης, αλλά δεν έχει σημασία. Σύμφωνα με τον κόσμο που πήγε στις συγκεντρώσεις, το ΚΚΕ έπρεπε να είναι πρώτο και η ΝΔ να έχει μονοψήφιο, μην πω να είναι εκτός βουλής.

Όμως εκείνο που έχει σημασία είναι αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν. Στη δεξιά τους ενώνει η κουτάλα, γι’ αυτό εκτιμώ τη γαλάζια συμμορία τουλάχιστο στο 42% και ίσως πάνω από 176 έδρες, αναλόγως να καταφέρουν ή όχι να μειώσουν τη διαφορά στο ΣΥΡΙΖΑ, ή να μπουν διάφοροι «μικροί» στη Βουλή.

Η εικόνα που έδειξαν τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης αυτό το μήνα ήταν αίσχος. Ενώ τα πετσωμένα ΜΜΕ κρύβουν τις ασχήμιες του καθεστώτος οι «μικροί» απογοήτευσαν περισσότερο τον κόσμο. 

Ενώ τα ραμολί, οι φασίστες, οι φοροφυγάδες, τα λαμόγια, οι ραγιάδες, θα πάνε να ψηφίσουν, πολλοί νέοι, άνεργοι, φτωχοί κλπ δεν περιμένουν τίποτα από τις εκλογές. Να πάνε να ψηφίσουν όμως γιατί το μέλλον προβλέπεται πολύ άσχημο. 

Το 1946, διαμαρτυρόμενο για τη Λευκή Τρομοκρατία, το ΚΚΕ έκανε αποχή. Σε πληθυσμό 7.232.543 ψήφισαν μόνο  1.121.693. Όμως το 1950 το ΚΚΕ χαρακτήρισε την αποχή «λάθος» γιατί έδωσε την ευκαιρία να κανονίζουν από θέση ισχύος τη ζωή των Ελλήνων οι προδότες και οι μαυραγορίτες.

Το τι έρχεται μετά τις 25, το ξέρουμε. Ένα ενδεικτικό παράδειγμα: Κατέβασαν τους επιβάτες του τρένου για Θεσσαλονίκη, τους ταλαιπώρησαν ώρες ενώ οι ίδιοι κατήγγειλαν  πως δεν τους έδωσαν ούτε νερό. Γιατί να δώσουν νερό; Πάλι καλά που δεν τους έριξαν ξύλο! Αν γίνονται τέτοια προεκλογικά, μετά τις εκλογές θα τους βάλουν να σπρώχνουν τα βαγόνια! Γιατί; Γιατί μας θεωρούν ηλίθιους. Μαζοχιστές! 

Μην αφήνετε την απογοήτευση να σας καταβάλει. Υπάρχει το ΚΚΕ πολλά κόμματα εξωκοινοβουλευτικά, που αγωνίστηκαν και θα αγωνιστούν ξανά. Δώσετε δύναμη σ’ αυτά, για να μη βρεθείτε εσείς αδύναμοι μπροστά στο νέο πλιάτσικο που πρόκειται να κάνουν οι φασίστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...