Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ξεπερνάει κάθε απατεώνα.

ΕΝΦΙΑ: Το πιο άδικο χαράτσι όλων των εποχών. Πληρώνεις νοίκι στο ακίνητο που αγόρασες.

Ο χουντικούλης μπροστά στη συντριβή που τον περιμένει μοιράζει χάντρες στους ιθαγενείς.

150 ευρώ στους νέους για να τον ψηφίσουν. Τι κι αν έκλεισε σχολές, τι κι αν υποβάθμισε τα πτυχία με 150 ευρώ νομίζει πως θα αρπάξει ψήφο. Εκείνο που θα πάρει δε γράφεται γιατί θα μας λογοκρίνουν.

Όσο για τον ΕΝΦΙΑ ξεπέρασε κάθε απατεώνα. Ήταν που κάποιοι περίμεναν να ακούσουν τα δήθεν μέτρα που θα έπαιρνε ο απόλυτος τσαρλατάνος.

10% μείωση στον ΕΝΦΙΑ για όποιον κάνει ασφάλιση! Δηλαδή για να έχουμε έκπτωση θα πληρώνουμε περισσότερα στις ασφαλιστικές!

Δεν είναι η κοροϊδία η απάτη αυτή καθ’ αυτή που εξοργίζει. Είναι που θεωρεί τους ψηφοφόρους ηλίθιους για να πει κάτι τόσο προκλητικό. Όσοι τον ψηφίζουν είναι.

Φυσικά η ειρωνεία πάει σύννεφο.

«10% μείωση στον ΕΝΦΙΑ για όποιον αγοράσει ρούχα της Μαρέβας».

«10% μείωση ΕΝΦΙΑ σε όσους ασφαλίσουν τα σπίτια τους για φυσικές καταστροφές έταξε ο Μητσοτάκης και αναρωτιέμαι πού ζει ο άνιωθος καραγκιόζης; Κόσμος αφήνει ανασφάλιστο και σε ακινησία το αυτοκίνητο γιατί δεν βγαίνει με την ακρίβεια και θα πληρώνει και ασφάλεια σπιτιού;»

«Πληρώνεις 500€ ΕΝΦΙΑ. Θα πληρώνεις 450, αν δίνεις 150€+ το χρόνο για να το ασφαλίζεις σε εταιρίες λαμογιέν φίλων του Μητσοτάκη. Ευκαιρία ρε. Τρέξτε, μην χάσετε».

«Ο ανίκανος που άφησε για μέρες τη Βαρυμπόμπη και την Εύβοια να καίγονται με 0 μποφόρ δίνει έκπτωση στον ενφια εάν ασφαλίσεις το σπίτι για να διώξει από πάνω την ευθύνη και να κάνουν χρυσές δουλειές και οι φίλοι του οι ασφαλιστές. Επικός καραγκιόζης».

«10% έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ αν κάνεις πρόγραμμα ασφάλισης για φυσικές καταστροφές.

Μη τυχόν και γίνει κάτι (χτυπά ξύλο) και δεν το πάρει σε καλή κατάσταση ο Πάτσης.

#ΜΕ_ΤΟΝ_ΚΥΡΙΑΚΟ φροντίζουμε για τους δικούς μας ανθρώπους.

Με #κυβερνηση_μητσοτακη η μπίζνα έγινε κανονικότητα.…»

Κυβερνάει μια μαφία που πρέπει να ξεκουμπιστεί οπωσδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...