Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Φιάσκο και ψέματα.

Για τις σαχλαμάρες και τα ψέματα που αράδιασε ο χουντικούλης στην Πάτρα ισχύουν τα όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς: Θεωρεί τους ψηφοφόρους ηλίθιους και είναι πράγματι ανόητοι αυτοί που του απέμειναν, αν δεν είναι λαμόγια. 

Αν κρίνουμε από τη «συγκέντρωση» στην Πάτρα, στην Αχαΐα πάει για φούντο. Είχε λιγότερους κι από όσους είχε ο Βενιζέλος όταν του έκανε χουνέρι ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ήταν 3ο και καταϊδρωμένο!  

Εκεί που μίλησε ήταν ένας μικρός εσωτερικός χώρος τον οποίο δεν κατάφερε καν να γεμίσει!Αλλά και στις άλλες πόλεις αντί για συγκεντρώσεις τα άκουσε από τον κόσμο. Στον Πύργο διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο των σχολών, την Κεφαλονιά ήταν αυτός κι οι μπράβοι του. 

Οι συγκεντρώσεις της ΝΔ είναι παταγώδης αποτυχία. Ακόμα και στην Αττική ο κόσμος είναι ελάχιστος. Δεν θα αναρωτηθούμε που βρίσκουν τα ποσοστά οι παραμυθάδες των γκάλοπ, ξέρουμε πως ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Ο Μητσοτάκης έκοψε από τους πολλούς για να θησαυρίσουν οι λίγοι. Όμως στις εκλογές ψηφίζουν όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι. Ότι έσπειρε λοιπόν θα θερίσει.

Κάποιοι θα πουν πως η Πάτρα ποτέ δεν ψήφιζε ΝΔ. Σχεδόν ποτέ, παρόλα αυτά είναι μια μεγάλη περιφέρεια και το να μαζευτούν μερικές δεκάδες σε ένα δωμάτιο δεν είναι καλό προμήνυμα γι' αυτόν που κάνει τη συγκέντρωση. Το ΚΚΕ πχ μαζεύει πολύ περισσότερο κόσμο και δε φοβάται να κάνει συγκεντρώσεις έξω. Άλλωστε Άνοιξη έχουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...