Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Eγκληματίες αλλά και ρόμπες ξεκούμπωτες

Τα σχόλια του κόσμου για το νέο φιάσκο με την απόπειρα κουκουλώματος του εγκλήματος των Τεμπών είναι πολλά. 

“Πήγε ο υφυπουργός στη Λάρισα για να μας πείσει ότι οτιδήποτε έχει κουμπί είναι και τηλεδιοίκηση και μόλις άρχισε ένας εργαζόμενος να λέει ότι δεν υπάρχει καμία τηλεδιοίκηση, είπε στον άλλον πίσω του "πες του να σταματήσει" και αμέσως πήγε και του είπε "τέλος"”!

“Μετά το ξεβράκωμα σε ζωντανή σύνδεση του υφυπουργού από τον σταθμάρχη ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισα αλλά τοπικός χειρισμός, στο 1:20 δείτε τον υπουργό να λέει στον κομματάρχη της ΝΔ να πει στον σταθμάρχη να σταματήσει. Θέλετε κι άλλες αποδείξεις;”

 

 


“Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη που ξεβράκωσε χθες το αφήγημα της κυβέρνησης για την υποτιθέμενη τηλεδιοίκηση στη Λάρισα είπε: «δουλειά μας είναι να ρωτάμε, αν θέλουν κάποιοι να βαφτίσουν το κρέας ψάρι μπορούν να το κάνουν αν είναι να το φάνε αυτοί κ όχι ο κόσμος». Φαααππππ”


“ΣΟΚ. Εμπρός Πίσω με ΝΔ Μητσοτάκη. Η φωτογραφία ντοκουμέντο είναι του κ.Κολλάτου (ο σταθμάρχης που συνόδευσε χθες τον Τσίπρα) όταν υπήρχε τηλεδιοίκηση στη Λάρισα.
-«Που είναι τραβηγμένη η φωτογραφία κ. Κολλάτε»;
-«Στο γιαπί που είδατε χθες τον κ. Τσίπρα»
Φυλακή ρε”
“Θα μάθουμε ποτέ
πόσοι ήταν οι επιβάτες τελικά
σε αυτό το τρένο του ολέθρου ?
@HellenicTrain?
Ο Καραμανλής ξέρει ?
Ή το μόνο που ξέρει είναι ότι υπήρχε τηλεδιοίκηση στην Λάρισα & αυτός δεν είχε ιδέα για τίποτα άλλο ?
(Κάθε μέρα θα ρωτάω)”


Το έγκλημα των Τεμπών είναι αποτέλεσμα της ιδιωτικοποίησης.
Όπως σε κάθε ιδιωτικοποίηση

  • Απολύεται προσωπικό
  • Απαξιώνονται οι υπηρεσίες  εις βάρος της ασφάλειας και της υγείας

Όλα αυτά για το κέρδος.


Τηλεδιοίκηση δεν υπάρχει. Η Κομισιόν μας πάει στα δικαστήρια και γι' αυτό. Είχε καιρό η ΝΔ να φτιάξει έστω να επιδιορθώσει ό,τι υπήρχε επί ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα τα δυο χρόνια των παράλογων μέτρων για τον κορωνοϊό, δεν υπήρχε κίνηση στα τρένα, επομένως μπορούσαν να γίνουν πολλές εργασίες χωρίς ταλαιπωρία για τους επιβάτες.
Όμως αντί για έμπειρο προσωπικό πήραν μπάτσους κι έκαναν ρουσφέτια. Αντί για τα απαραίτητα μηχανήματα, είχαν «παιχνίδια του 1970» κάτι χαρτόνια με φωτάκια!   
Είναι εγκληματίες αλλά και ρόμπες ξεκούμπωτες.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλος.

Ο σκοπός του blog ήταν μια διαμαρτυρία για τη λογοκρισία που έκαναν τα καθάρματα της εξουσίας κατά του site «Βαθύ Κόκκινο» (https://tsak-gio...